2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Kiemelkedő munkát végzett Miskolc a Mobilitás Héten

Kiemelkedő munkát végzett Miskolc a Mobilitás Héten

Az Európai Mobilitás Hét és Autómentes Nap rendezvényeinek elismeréseként Miskolc városa is oklevelet kapott a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól

Az önkormányzatok és civil szervezetek lelkes szervezőmunkájának is köszönhető, hogy az Európai Mobilitási Hét idei magyarországi eseménysorozata minden korábbinál sikeresebben zajlott le – mondta el Schváb Zoltán közlekedésért felelős helyettes államtitkár 2012. december 11-én, Budapesten. A szaktárca eredményeket összegző szakmai konferenciáján elismeréseket adtak át a legjobban teljesítő helyhatóságoknak és munkatársaiknak.

Schváb Zoltán kifejtette: a nemzeti koordinációt végző fejlesztési minisztérium támogatásával 2012-ben ismét sikerült felülmúlni a korábbi évek rekordját. A tavalyi 105 településhez képest idén 112 regisztrált önkormányzat csatlakozott az Európai Mobilitási Hét kezdeményezéshez. A nemzetközi összevetésben ezzel Magyarország Ausztria, Spanyolország és Franciaország után a negyedik legjobb teljesítményt nyújtotta.

Oklevelet vehetett át a rendezvénysorozat helyi programjainak előkészítésében legjobban teljesítő öt önkormányzat és további húsz helyhatóság – köztük Miskolc – kiemelkedő munkájáért.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek