2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Kétszázötven fős hajókat indítanak az óriás toronyugrás vasárnapi döntőjére az Akadémia hármas Mahart kikötőből

Kétszázötven fős hajókat indítanak az óriás toronyugrás vasárnapi döntőjére az Akadémia hármas Mahart kikötőből

A 17. FINA Világbajnokság Szervező Bizottsága felhívja a Bárka jegyvásárlók  figyelmét, hogy a vizes VB óriás toronyugró férfi döntőjére  az uszályokon kialakított extra nézőtérre  250 fős hajók indulnak az Akadémia hármas Mahart kikötőből.

Holnap megkezdődik a küzdelem a 17. FINA Világbajnokság leglátványosabb versenyszámában, az óriás toronyugrás férfi döntőjében. A Budapest szívében, a Batthyány téri Dunaparton felállított 10 tonnás és 34 méter magas toronyból a férfiak 27 méterről indítják az ugrásaikat.

Az óriás toronyugró férfiak fináléja iránt hatalmas az érdeklődés, így az eredetileg tervezett 1500 néző befogadására alkalmas lelátó mellett, a szervezők és a Mahart összefogásának eredményeként a Dunán, egy 80 méter hosszú és 20 méter széles uszályon további 500 férőhelyes ideiglenes nézőteret alakítanak ki, Az uszályokra 250 fős hajókat indítanak a pesti rakpart Akadémia hármas Mahart kikötőkből.

Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek