2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Két távon, kétszázötvenen tempóztak

A Jabil 3Próba szabadidősport eseménysorozat június 28-án, vasárnap az úszással folytatódott. A Tiszaújvárosi Sportcentrum fedett uszodájában 250 sportember választott a két teljesítendő táv közül.

A TVK-Mali Triatlon Klub által rendezett eseményre már korán reggeltől lehetett díjtalanul regisztrálni. A legfrissebbek 8 órakor kezdhették meg a 400 méteres kispróba, vagy az 1000 méteres nagypróba teljesítését, mely 3, illetve 6 pontot ért.
A megye több településéről verbuválódott mintegy 250 résztvevő – a partot érést követően – emblémázott úszózsákot kapott ajándékba. A házigazdák gondoskodtak némi energia-pótlásról is, finom sütemények biztosításával.  A helyszínen kisorsoltak a próbázó Jabil-dolgozók és a lakosság között egy-egy fürdőköpenyt és két-két darab emblémázott hátizsákot. A Jabil-dolgozók további öt darab sportos ajándék-csomagra is számíthattak.

Futással zárnak
A sorozat augusztus 7-én, pénteken futással fejeződik be. A hagyományos Jabil 1/3 Maratonon 3,5 és a 14 km-es távok közül lehet majd választani. A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

A legalább 15 pontot kiérdemlők joggal pályázhatnak a fődíjra is, mely nem más, mint szeptember 25-28. között két darab (egy-egy fő a Jabil-dolgozók és a lakosság köréből), egyszemélyes, 4 napos utazás (3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval, reptéri transzfer) Európa egyik legnagyobb utcai futóversenyére, a Berlin Maratonra!

További információ a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon, a 49/540-094-es telefonszámon, vagy a tvkmali@triatlon.t-online.hu e-mail címen olvasható, illetve kérhető.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek