2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Két ob-aranyat hoztak az MVSI gyaloglói

Az elmúlt hétvégén az MVSI atlétái három, egyaránt Budapesten rendezett országos bajnokságon mérettették meg magukat. A Puskás-stadion betonkörén, a fiatalkorúak gyalogló csapatbajnokságán a junior leányok és az ifjúsági fiúk is aranyérmet érdemeltek ki. míg az ifjúsági leányok ezüstöt hozhattak haza. A három bajnoki érem a Szűcs József, Papp János, Rácz Pál edzői triumvirátus munkáját dicséri.
A junior összetett bajnokságon, melynek az Ikarus BSE atlétikai stadion adott otthont,  a Tigyi József által felkészített  Fedor Lukács tízpróbában jeleskedett és pontszerző helyen, ötödikként zárt.
Az azonos helyszínen megrendezett serdülő összetett bajnokságon Világi Marcell ezüstöt harcolt ki, de értékes pontokat hozott Fekete Balázs és Iván Levente is, akik Tigyi József és László István szakmai irányítása mellett készültek.

Eredmények
Fiatalkorúak gyalogló OCSB
Junior leányok: 1. MVSI (Takács Dalma, Bús Alda, Kovács Alexandra, edzők: Szűcs József, Papp János, Rácz Pál)
Ifjúsági leányok: 2. MVSI (Pataki Anna, Sárándi Fanni, Téglás Anna)
Ifjúsági fiúk: 1. MVSI (Kovács Soma, Harsági Zsombor, Katona Péter, edzők: Szűcs József, Papp János, Rácz Pál)
Junior összetett OB
Tízpróba, fiúk: 5. Fedor Lukács, 6004 pont
Serdülő összetett OB
Fiúk, 1999-es kcs., „A”-változat: 2. Világi Marcell.   2000-es kcs., „A”-változat: 6. Iván Levente.  2000-es kcs., „B”-változat: 5. Fekete Balázs.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…