2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

keressük az ország kedvenc tesitanárait!

Egy új sport, egy új képesség vagy egy új egyéni teljesítmény – ezt is jelentheti a kötelező tesióra. Ahhoz azonban, hogy ez így legyen, olyan tesitanárokra van szükség, akik aktivizálják és inspirálják a tanulókat. Őket keressük a „K&H mozdulj! az év tesitanára” programban, ahol a jelöltek közül a Magyar Diáksport Szövetség, majd a nagyközönség döntheti el, ki az ország legkedveltebb tornatanára. Jelölni március 31-ig ezen az oldalon lehet.

 Egy új sportág megismerése, egy rejtett képesség, ügyesség felfedezése vagy akár az eddigi sportteljesítményünk határainak átlépése – mindehhez hatalmas mértékben hozzájárulhat  a testnevelés tanár személye. A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) ezért szavazást indít, hogy kiderüljön, ki a legnépszerűbb testnevelőtanár az országban. A szavazás a K&H támogatásával és a Mediaworks együttműködésével zajlik.

A K&H mozdulj! az év tesitanára szavazásra március 31. éjfélig bárki, tehát gyerekek, szülők, pedagógus kollégák, intézményvezetők egyaránt jelölhetnek általános iskolai vagy középiskolai testnevelőt ezen a felületen. A jelölteket három kategóriában értékelik: 200 fő vagy az alatti iskolákban tanító testnevelő, 200 fő fölötti iskolában tanító testnevelő, illetve 30 év alatti testnevelő. Először az MDSZ kiválasztja vármegyénként a legígéretesebb 5 jelöltet kategóriánként, közülük pedig a nagyközönség online szavazással döntheti el, ki lesz a három kategóriában az országos nyertes.

„Nemcsak a TikTokon találhatunk edzésre, egészséges életmódra inspiráló példaképeket! Programunkkal ezért azokat a testnevelő pedagógusokat szeretnénk bemutatni és elismerni, akiknek a mai digitalizált világban is sikerül elérniük, hogy gyermekeink megszeressék és élvezzék a mindennapi testmozgást. Egészséges életvitelükkel pedig példát mutatnak a diákoknak, így hozzájárulnak ahhoz, hogy a Z és az alfa generáció pozitív mintát követve élhessen teljes, egészséges életet” – mutatta be a program életre hívásának mozgatórugóját Horváth Magyary Voljč Nóra, a K&H Csoport kommunikációs vezetője.

Az MDSZ az ötletgazdája, megvalósítója és működtetője az Aktív Iskola elnevezésű kezdeményezésnek. Az MDSZ a 2022/2023. tanévben útnak indította az Aktív Iskola programot, amelynek célja, hogy visszajelzést adjon a magyar iskoláknak a saját, rendszeres testmozgásra ösztönző, egészségfejlesztő tevékenységük minőségéről, és sajátos helyi adottságaikhoz, lehetőségeikhez képest útvonalakat jelöljön ki és segítséget nyújtson a fejlődésükhöz. A K&H Bank az Aktív Iskola Program stratégiai partnere, hiszen a K&H hosszú idő óta elkötelezett a magyar társadalom egészséges, mozgásban gazdag életmódjának előmozdítása iránt, társadalmi felelősségvállalási tevékenysége keretén belül népszerűsíteni kívánja az ezen célok elérését elősegítő programokat.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…