2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kedvezmény a Ferencváros ellen

Szurkoljunk együtt az év egyik leginkább várt hazai bajnoki mérkőzésén! A Győri ETO FC egyet fizet kettőt kap akciót hirdet a Ferencváros elleni összecsapásra. Mindazok, akik jegyet vásároltak a Bayern München elleni gálamérkőzésre, vagy ETO bérlettel rendelkeznek, amennyiben egy jegyet vásárolnak a szombati FTC elleni mérkőzésre, egy másikat ajándékba kapnak.

Az akció augusztus 7-én szerdán 10 órakor kezdődik és augusztus 9-én pénteken 20 óráig tart, – és kizárólag az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban lehet duplázni. Kérünk mindenkit, aki ezzel a kedvezménnyel élni szeretne, hogy a vásárláskor mutassa fel ETO bérletét vagy a Győri ETO FC – FC Bayern München mérkőzésre szóló belépőjegyét.

Az ETO szimpatizánsok ezúttal minden szektorba egységesen 3.000 Ft-ért juthatnak hozzá a jegyhez, amit az ETO Shopban, Győrött a Baross úti Látogatóközpontban valamint az eto.hu oldalán online módon is meg lehet vásárolni – de senki se felejtse el, hogy a kedvezményes belépőket csak az ETO Shopban lehet megvenni.

Miután Győrött ettől az idénytől csak névre szóló belépőjeggyel bejönni, ezért mindenkinek meg kell adnia a nevét, a születési helyét és idejét, ami rákerül a jegyre.

A Győri ETO FC a hazai szektorokba szombaton is egységesen 3.000 Ft-ért árulja a belépőjegyeket, ám a mérkőzés napján az 1+1-es kedvezmény már nem vehető igénybe!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek