2024. 10. 23. szerda

Gyöngyi
1 EUR 400 HUF
1 GBP 480 HUF
Kezdőlap » Hírek » Sport » Kazincbarcikára igazolt a diósgyőri George

Kazincbarcikára igazolt a diósgyőri George

A 27 éves támadó komoly erősítést jelenthet a második vonalbeli csapatnak.

A KBSC leigazolta a Diósgyőr volt játékosát, a kameruni George Menougongot. A támadó vénával megáldott George 2004 óta focizik hazánkban; Nagykálló, Jászapáti, Nyíregyháza és Bőcs után 2010. januárjától a Diósgyőr játékosa.
Tagja volt a DVTK NB II-es bajnokcsapatának, majd 42 első osztályú mérkőzésén lépett pályára. S habár ezeken csak 4 gólt szerzett, az NB II-ben komoly erősítést jelenthet a KBSC számára.

Komolyan gondolják

A vegyészváros másodosztályú csapata kicsit beragadt a rajtnál, az erős vérátömlesztésen átesett gárda a vártnál gyengébben teljesített.
A bajnoki rendszer átszervezése miatt azonban minden elvesztett pontnak komoly értéke van, ezért a klubvezetés – a szakmai teammel egyetértésben – tovább kereste az utat a csapat megerősítésére.
Szándékaik komolyak és egyértelműek: biztos tagjai kívánnak maradni a második vonalnak, ezért döntöttek George leigazolása mellett.
Kőrösi Róbert, a KBSC FC Kft. ügyvezetője és László János klubtulajdonos az új igazolás kapcsán kihangsúlyozták: „George érkezése új erőt hoz a csapatba és egyértelműen a támadószekció megerősítését szolgálja. Tudtuk, tudjuk, hogy a bajnokságban kiélezettebb lesz a harc, mint bármikor máskor, ezért céljaink elérése érdekében lépnünk kellett, mert osztályozó nélkül szeretnénk meghosszabbítani NB II-es tagságunkat. Bízunk benne, hogy szurkolóink, támogatóink ezáltal is érzik, hogy mennyire komolyak szándékaink és hisszük, hogy ez a csapat még sok örömet fog szerezni a városnak!” – mondták a klub vezetői.
A pénteki TV-s meccsen már az új szerzemény és a múlt héten igazolt Privigyei is pályára léphet.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Irány a VB!
Beszélgetés Juráncsik Balázs Gokartversenyzővel, a 2024-s versenyei után és a RMCGF előtt.   Idén már a DD2-es kategóriában láthattunk. Ez …

További cikkek

Jubileumi trófeamustra
Hideg, de napsütéses idő fogadta az érdeklődőket Szelcepusztán, az ÉSZAKERDŐ Zrt. jubileumi, 15. alkalommal megrendezett trófeamustráján, ahol a szarv…
NAV: Illatozó alkatrészek
Az M5-ös autópálya Bács-Kiskun vármegyei szakaszán akadt fenn csaknem ezer üveg hamis parfümmel egy bolgár furgon. A szakértő közel 17 millió forintra…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp