2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kaposvári vendégek a „Keményben”

A miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszodában kaposvári sportküldöttséget fogadtak november 25-én. Dér Tamás alpolgármester, Szerb György sport szakreferens és Szabóné Löfler Zita fürdővezető azért látogatott el a borsodi megyeszékhelyre, hogy tanulmányozza ezt a létesítményt, hiszen a közel jövőben, az úszásban és vízilabdázásban is egyre nagyobb szerepet vállaló somogyi városban is szeretnének felépíteni egy 50 méteres fedett uszodát.

A vendégeket Illyés Miklós, az uszodát is üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft. megbízott ügyvezetője, az MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezetője, Deák-Bárdos Mihály, a sportiskola szakmai vezetője, Szabó László létesítményvezető, Simon Zoltán műszaki vezető és Bachner András, az OB I/B-s  Pannergy-MVLC szakmai vezetője kalauzolta végig az uszodában. A tapasztalatokkal felvérteződött kaposváriak rendkívül hasznosnak ítélték meg a látogatást, melynek lehetőségéért köszönetüket fejezték ki miskolci kollégáiknak.    

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek