2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Jótékony sportvarázs

Kazincbarcika – Egy három éves súlyos betegséggel küzdő kisfiút és családját támogatta nemes lélekkel Babos Tímea profi teniszező.

Egyedülálló közösségi élményben volt része azoknak, akik múlt szombaton kilátogattak a sportközpont munkacsarnokába. A Barcika Art Kft. által életre hívott Mikulás Sportvarázs nemcsak aktív sportolóknak kínált délután négytől este nyolcig tartalmas programokat.
A rendhagyó sportdélutánon a színvonalas vendéglátás mellett felvezetésképpen ügyességi játékok, klipvetítés, Mikulás-fotózkodás, lovaglás, szűrővizsgálatok és sporttotó várta az érdeklődőket.

Timi is megkönnyezte

Délután öttől Kazincbarcika sportegyesületei, sport-szakosztályai, sportiskolásai vonultak föl a munkacsarnokban. Néhányan közülük – például a teniszezők – bemutatót is tartottak. Az ő sikerükhöz már az est díszvendége, Babos Tímea (19) WTA-tornagyőztes profi teniszező is hozzájárult. Az egyéni világranglista 64. helyezettje ugyanis beállt ütögetni a serdülő fiúk közé.
A junior párosban háromszoros Grand Slam-győztes sportoló közönségtalálkozója végén nemeslelkűségéről tanúbizonyságot téve felajánlotta a tiszteletdíját Harencsár Áronnak, egy nagybeteg kazincbarcikai kisfiúnak, aki édesapjával eljött a rendezvényre. Áront, akinek a kazincbarcikai Serol-Bau Kft. és Szitka Péter polgármester segítségével alakítottak ki otthon steril szobát, harmadik születésnapja alkalmából fel is köszöntötték. Miközben a teljes közönség a „Boldog születésnapot” énekelte, Klimon István alpolgármester egy szép, színes tortával kívánt teljes gyógyulást, és boldog, békés ünnepeket az egész Harencsár családnak.
„Remélem, hogy az orvostudomány segíteni tud a kisfiúnak! Nagyon meghatott a találkozás, meg is könnyeztem” – mondta a személyes találkozást követően Timi.
A lufiözönnel záruló Mikulás Sportvarázs végén dedikálásra és közös fotózásra is volt lehetőség Babos Tímeával, akiért a 2013-as szezon elején többek között az első Grand Slam-versenyen, a melbourne-i Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságon lehet majd szorítani.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek