2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Jégvirágos sikerek a 2012-es műkorcsolya szezon első versenyén

Jégvirágos sikerek a 2012-es műkorcsolya szezon első versenyén

A 2011. november 19-20.-i hétvége magyar utánpótlás műkorcsolya sportja a 6. Kelet-Magyarország Kupáról szólt. A helyszín ezúttal is a Miskolci Városi Jégcsarnok volt, ahol 4 nemzet több mint 140 műkorcsolyázója versengett egymással a különböző életkorhoz kötődő kategóriákban.


A Miskolci Jégvirág Szinkronkorcsolya SE öt kategóriában indította el fiatal szinkronkorcsolyásait – ezúttal műkorcsolya versenyzőként. Egy élvonalbeli szinkronkorcsolya csapat kialakításának és sikerének alapvető feltétele, hogy a csapat minden tagja is kíváló műkorcsolyázó legyen. A klubban 2006 óta folyik szisztematikus műkorcsolya oktatás, amely megmutatkozik a kis tehetségek eredményein is. A hétvégi kupán a Miskolci Jégvirág Szinkronkorcsolya SE sportolói az alábbi eredményeket érték el :

Havasi Dorka, Advanced Novice kategória, 1. hely
Osváth Zsuzsanna, Basic Novice A1 kategória, 3. hely
Bátori Júlia, Basic Novice A2 kategória, 4. hely
Molnár Virág, Basic Novice B kategória, 4. hely
Fülöp Gréta, Cubs kategória, 9.hely
Balga Lili, Cubs kategória, 10.hely
Nagy Dalma, Cubs kategória, 11.hely
Gaál Anna, Basic Novice A1 kategória, 16. hely
Lóczy Viktória, Cubs kategória, 16. hely

Gratulálunk a kis tehetségeknek, illetve edzőiknek, Rohály Flórának, Kulcsár Zsófiának és Tóth Zoltánnak. A műkorcsolyázók következő nagy megmérettetése december első napjaiban Budapesten lesz, az 5. Nemzetközi Santa Claus Kupán, ahol 20 nemzet tehetségei fognak egymással versengeni. Jó felkészülést kívánunk a lányoknak, illetve várjuk a tavalyihoz hasonló jó szereplést a rangadón !

Az eseményről készült részletes, fényképekkel is illusztrált beszámolókat a www.mukori.hu és a www.jegviragmiskolc.hu honlapokon olvashatnak.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…