2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

IX. „Kék Nyíl”

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kilencedik alkalommal rendezte meg 2017. június  30-án a Rendőr Íjász Mesterlövő Bajnokságát. A helyszínt, mint eddig is a főkapitányság Kiképző Központja biztosította.

Az országosan is egyedülálló rendőrségi sportrendezvényen a versenyzők korhű ruhában, történelmileg hiteles íjak másolatait használták. A megmérettetés különböző szituációs feladatokból állt, melyek azokat a képességeket tesztelték, amelyre egy íjásznak szüksége lehetett a valamikori harctéren.

A versenyt dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg, aki  beszédében utalt arra, hogy fontos a hagyományok tisztelete, egyben köszönetét fejezte ki azon kollégáknak, akik napi munkájuk mellett a sportoláson keresztül időt fordítanak technikai tudásuk fejlesztésére.

Eredmények:

Női kategóriában:

Sváb Noémi

Sváb Dorottya

Lukács Eszter (Edelényi Rk.)

Férfi kategóriában:

Deák Márton (Hajdúnánás Rk.)

Pongrácz István (Miskolc Rk)

Brogli Vendel (Sárospatak Rk)

Ifjúsági kategóriában:

Brogli Szabolcs

Sárossi Gréta

Krupár Dominik

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek