2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • IV.Supersum Jótékonysági futás – a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársának beteg kisfiának gyógyulásáért!

IV.Supersum Jótékonysági futás – a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársának beteg kisfiának gyógyulásáért!

Ján Zente 4 éves koráig teljesen egészséges kisfiú volt, majd idén tavasszal, egy súlyos vírusfertőzést követően aplasztikus anémiát diagnosztizáltak nála, mely teljesen leállította a vérképzését. Június végén, több napos kemoterápia után csontvelő-transzplantáción esett át, a donor két és fél éves kisöccse volt. A sikeres transzplantáció után hazatérhetett a családjához, azonban a teljes gyógyulásig még hosszú az út.

Zente egy évig nem mehet közösségbe, ezért a család nehéz anyagi helyzetbe került az édesanya kieső jövedelme miatt. A kisfiúnak steril szobát kell kialakítani új bútorokkal, és a hosszan tartó kezelések, gyógyszerek költségei is megterhelik a családi költségvetést.

Ján Csaba rendőr főtörzsőrmester bajtársai minden támogatást megadnak, hogy Zente mielőbb újra egészséges legyen, ezért a Supersum Alapítvánnyal, Miskolc város önkormányzatával és a társszervekkel együtt jótékonysági futásra invitálják a segíteni vágyókat.

RAJT és CÉL: Miskolc, Szent István tér

TÁV: 2023 méter

NEVEZÉSI DÍJ: 2000 Ft

A távot teljesítők karszalagjuk felmutatásával tombolasorsoláson vesznek részt.

Program:
8 óra – regisztráció
9:15 – köszöntő, megnyitó
9:30 – bemelegítés
10 óra – rajt
11 óra – tombola

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…