2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Ismét emelkedőn a Jegesmedvék

Ismét emelkedőn a Jegesmedvék

Ismét emelkedőn a JegesmedvékA bajnokság középszakaszában eddig meglehetosen rapszodikus teljesítményt nyújtó MJSSE csapata nagy bravúrt végrehajtva két nap alatt kétszer verte meg a MOL Liga négyesdöntojének gyoztesét, s azóta még tovább erosödött Vasas Bp. Stars együttesét.

Talán még a legoptimistább szurkolók sem számítottak hatból öt pontra a Vasas ellen, de a Jegesmacik ismét igazolták: nem szabad leírni oket. A keddi, pesterzsébeti mérkozésen egy pontatlan Vasas korcsolyázott ki a jégre az ismét összeszedetten és jól játszó miskolci alakulat ellen.

Nem tudni, hogy mi járhatott Magyarország legújabb sztárcsapatának eszében, ám reális esélyük a gyozelemre egyáltalán nem volt. A miskolciak már az elso harmadban vezetést szereztek, és bár támadgatott a Vasas, szemmel láthatóan nem tudott mit kezdeni a hiba nélkül védekezo, és Duschek Dávid révén remek kapusteljesítményt is hozó Macik ellen.

Végül a harmadik harmadban sikerült egyenlíteniük, ám sokáig nem örülhettek, hiszen a Miskolc képes volt ismét megszerezni a vezetést. A hazaiak ekkor kapcsoltak eloször igazán kemény fokozatra (amely nem csak a játékban, de a kakaskodások terén is érzodött – a legforróbb jelenetnél a mintegy kétszázötven hazai nézo egy része Léderer Ákost megszégyenítve szurkolt a Vasas játékosának) – sikerrel, hisz ismét gólt szereztek.

Következett az öt perc hosszabbítás, majd a szétlövés, ahol elsosorban a kapusok brillíroztak – a szerencse végül a Jegesmedvék mellé állt, akik megérdemelten hoztak el két pontot.

A visszavágásra rögtön másnap, Miskolcon nyílt lehetosége a Starsnak, ám nem éltek vele, hisz ezúttal rendes játékidoben, 2-1-re gyozött az MJSSE – a kétgólos hátrányba került Vasas csak szépíteni tudott, az egyenlítés még kapuslehozatallal sem sikerült – amely sikerével utolérte a Dunaújváros ellen két nap alatt két sima vereséget begyujto Újpestet – igazolva, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni oket sem a középszakasz végelszámolásánál.

Megállás továbbra sincs, folytatás pénteken, szintén Miskolcon, ahol a Jegesmedvék a remek formában lévo Dunaújvárost fogadják.

 

DicsukD

Ismét emelkedőn a Jegesmedvék Ismét emelkedőn a Jegesmedvék Ismét emelkedőn a Jegesmedvék Ismét emelkedőn a Jegesmedvék Ismét emelkedőn a Jegesmedvék Ismét emelkedőn a Jegesmedvék Ismét emelkedőn a Jegesmedvék

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek