2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Információk a budapesti szurkolói zónák aktuális programjairól

Információk a budapesti szurkolói zónák aktuális programjairól

Közel 300 ezren szurkoltak együtt a sportolóinknak

Ma véget ér minden idők legnagyobb hazai sportrendezvénye, a 17. FINA Világbajnokság. A két budapesti szurkolói zóna az utolsó hétvégi napon is színes programokkal, játékokkal és remek koncertekkel várja azokat, akik óriáskivetítőkön szeretnék követni a vizes világbajnokság záró versenyeit és a záróünnepséget, amely 22:00 órától a Papp László Budapest Sportarénából búcsúztatja a sportolókat.

A Duna Aréna mellett található szurkolói zónában négy órától Dél-Korea mutatkozik be, aki átveszi a következő vizes világbajnokság rendezési jogának stafétáját hazánktól. 19:50-től a Mary Popkids lép fel.

A Margitszigeti szurkolói zónában 16:30-tól a Hősök együttes koncertezik. 19:40-től a Kállay Saunders Band ad élő koncertet.

A vizes világbajnokság ma este 10 órakor látványos újcirkusz és táncshow-val zárul. A Recirquel Társulat rendezésében megvalósuló egyedülálló műsor a budapesti és balatonfüredi szurkolói zónák óriáskivetítőin keresztül is követhető.

Tegnap estig a két budapesti szurkolói zónában több százezren kísérték figyelemmel a versenyeket. A Duna Aréna melletti szurkolói zónába 166 ezren látogattak ki, a Margitszigeten lévő szurkolói zónába 130 ezren szurkoltak együtt. A két szurkolói zónában két hét alatt közel 300 ezren fordultak meg, naponta átlagosan 21 ezer szurkolót fogadott a két FanZone.

A szurkolói zónákba a belépés ingyenes, a versenyeket óriáskivetítőkön élőben közvetítjük mindkét helyszínen.

A szurkolói zónák a 17. FINA Világbajnokság végén, vasárnap egy pár napra bezárnak. Augusztus 7-től 20-ig, a Masters Világbajnokság idején azonban újra megnyitják kapuikat a szurkolók előtt.

Az aktuális és az ezt követő programokról az alábbi linken tájékozódhat:
https://fanzone.fina-budapest2017.com/hu/programok
 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …