2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Indulhat a nevezés a Szitka Béla emléktornára

Indulhat a nevezés a Szitka Béla emléktornára

Kazincbarcika – Megjelent a hagyományos téli teremtorna versenykiírása.

Tavaly már új köntösben rendezte meg a Szitka Béla Kispályás Labdarúgó Emléktornát a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft., s idén is hasonlóan színvonalas versenysorozatra lehet számítani.
Az általános iskolások legfiatalabb korosztályától, vagyis a hatévesektől az ifistákon és a nőkön át a „kortalan” öregfiúkig, bárki nevezhet az egy hónapon át tartó viadalra.

Hagyományos, de korszerű

Az 1977 óta tartó kispályás labdarúgótorna hagyományainak folytatását nagyon fontosnak tartják a szervezők, hiszen szabadidős jelleggel, különböző nemű, korosztályú és tudású focistáknak tudnak így sportolási, versenyzési, élményszerzési lehetőséget biztosítani. No és a sportszerető közönség szórakoztatása sem mellékes tényező.
Kazincbarcika február elsején ünnepli 60. születésnapját; s a jubileumi ünnepséget követően rajtol majd a Szitka torna.
Idén először február 8-án a „legnagyobbak”, vagyis az öregfiúk rúgnak labdába, tekintettel a Borosi tornára és a bajnoki rajtra. Ezt követően 9-én, 15-én és16-án lesznek az amatőr férfi, női és ifjúsági selejtezők valamint középdöntők, majd a torna zárónapja 22-e szombat. De csak az idősebb korosztálynak, hiszen az általános iskolás korosztály március 1-jén, 2-án és 9-én, vagyis három napon át mérkőzik meg egymással a legjobbaknak járó díjakért, tárgyjutalmakért.
A VI. Szitka Béla emléktorna részletes versenykiírása már megjelent, a nevezési határidő január 31.
További információ: www.barcikaart.hu/sport

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…