2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Idegenben is hozta a meccset a Vénusz

Idegenben is hozta a meccset a Vénusz

Idegenben is hozta a meccset a VénuszSzombaton Kiskunfélegyházára látogatott a Miskolci – Szabadidőközpont Vénusz csapata, ahol a hazai Somafone-KHTK csapata ellen léptek pályára a lányok. A meccs elején, ahol a hazaiak már 4 gólos előnyre tettek szert, a játékosoknak déjá vu érzése lehetett a tavalyi mérkőzésre gondolva. Végül azonban sikerült fordítani a „kockán”, és 8-6-ra nyert a miskolci csapat.

 

A kötelező győzelmek a legnehezebbek, és erre jó példa volt a szombati találkozó, ahol a mérkőzés legelején, szinte percenként kapott egy gólt a vendégcsapat. A kiskunfélegyházi mókusok négyszer is becsempészték a labdát Kiss kapujába, és a Vénusz csapata csak a tizedik perc környékén kezdett magához térni. Igaz ehhez kellett az időkérés is, amely felébresztette a lányokat a rémálomból. Innentől kezdve azonban kezdte ledolgozni hátrányát a csapat. A négygólos előny, amit a hazaiak kaptak nem volt hosszú életű, mert a Vénusz egyre többször veszélyeztette a kapujukat. A gólgyártást ezúttal Garadnai kezdte meg, aki az első félidőben háromszor is betalált. A félidőben tehát 4-3-mas állással, de még mindig hazai előnnyel fordultak a csapatok.

Egyértelmű volt, hogy hozni kell a meccset, ezért a második félidő is vendégtámadásokkal indult. Garadnai megszerezte a Vénusz egyenlítő gólját is, ám a kiskunfélegyháziak még kiharcoltak maguknak büntetőből egy utolsó előnyt, és 5-4-re módosították az állást. Ez azonban már nem törte meg a miskolciak lendületét, Kovács és Garadnai újabb találataival végül fordított a csapat, és 8-6-ra nyertek a miskolci lányok.

Somafone-KHTKMiskolci-Szabadidőközpont Vénusz  6 – 8 (4 –3)

Osztopáni Mihály (Somafone-KHTK): – Megnehezítettük a Miskolc győzelmét, de a sérülések miatt nem tudtunk újítani a második félidőben. A fáradtság sajnos újra előjött, és ez az eredmény rovására ment. Gratulálok a Miskolcnak!

Sárréti Géza (Miskolci – Szabadidőközpont Vénusz): – Az első félidő rémálom volt, a második játékrészben azonban magára talált a csapat. Ebből is tanulnunk kell.

Somafone KHTK: Ficsor, Rátkai, Bezsenyi, Szabó, Kiss, kovács, Zsadányi, Bagdi, Suhajda, Pörge, Kelemen, Kozma

Gól: Szabó (3); Rátkai, Kozma, Zsadányi

Miskolci Vénusz: Kiss, Kovács, Csepregi, Garadnai, Váradi, Szőke, Mikó, Ivanics, Lengyel; Gól: Garadnai (6); Kovács (2)

Sárgalap: Garadnai

Játékvezetők: Körösi, Eke, Kávai

 

Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz Idegenben is hozta a meccset a Vénusz

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek