2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • I. Szikszó Open – Nemzetközi egyéni sakkverseny Szikszón

I. Szikszó Open – Nemzetközi egyéni sakkverseny Szikszón

Szikszó Open címmel nemzetközi sakkversenyt rendeznek  Szikszón az Inkubátor Házban június 9 és 12 között. A négy ország részvételével megrendezendő viadalt ünnepélyes megnyitója  2016. június 9-én, délután fél ötkor lesz ( Szikszó, Rákóczi u. 33.) , amelyre ezúton invitálom Önt, vagy szerkesztősége képviselőjét.

A rendezvény szervezője  Szikszó Város Önkormányzata és a Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Sakkszövetség. Fővédnöke Dr. Mengyi Roland országgyűlési képviselő , védnökei : Füzesséri József , Szikszó polgármestere és Döme Aladár a Borsod – Abaúj- Zemplén megyei Sakkszövetség elnöke.

Galkó Tibor, a megyei szövetség főtitkára arról tájékoztatott, hogy eddig 4 országból 42 versenyző nevezett. A  verseny nyílt, pénzdíjas ,  A és B csoportokban  szervezik,  nemzetközi értékszámot lehet vele  szerezni.  Érdekességnek számít, hogy az ország legfiatalabb versenybírója, Kristóf Péter lesz a főbíró, és táblához ül, versenybe száll egy aktív világbajnok, az ukrán nemzetiségű, de francia állampolgárságú Vladimir Ovotnik.

A négy napos  verseny  látogatható a sakk iránt érdeklődők számára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek