2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a Hungaroringen
Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a Hungaroringen

Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a Hungaroringen

Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a HungaroringenMajális a versenypályán, Serdült Orsi és Budai Zsuzsi is versenyezni fognak a Gyorsasági Bajnokság futamain

2010. április 22. – Hujber Ferenc, Serdült Orsi és Budai Zsuzsi is versenyzői licencet szereznek, mert mindhárman indulnak az idei gyorsasági versenyek valamelyikén. Az idei autós gyorsasági versenyhétvégék mindegyikén két VIP autót indítanak a szakágnak és két csapatnak köszönhetően.  A VIP autók pilótái hírességek és közéleti személyiségek lesznek.

 

/VIP versenyautó pilótafülkéje/

Hujber Ferenc örömmel fogadta a versenyzői felkérést, hiszen most a lóerőket a versenyautó volánja mögül irányíthatja majd. Április 26-án elméleti és gyakorlati vizsgát fog tenni a Hungaroringen, melynek során életében először fog egy versenyautó kormányához ülni. „Izgatottan várom milyen lesz az első alkalom, hiszen eddig csak szimulátorokban próbáltam!” – mondta a Reggeli műsorvezetője.

Serdült Orsi és Budai Zsuzsi a Budapest-Bamako Rally után még több izgalomra vágyik, ezért ők is „beneveztek” az autós gyorsasági versenyek egyikére. „Még nem tudjuk egymás ellen küzdünk-e, de már nagyon várjuk az adrenalin túltengést. Itt minden sokkal gyorsabban fog történni, ezért jobban kell majd figyelnünk is.” – lelkendezett Orsi, amikor beszámolt a lehetőségről.

A két VIP autó a Genex Suzuki Bio Kupán indul először, május 1-jén. A versenyautók pilótái Hujber Ferenc és Horváth András lesznek. A VIP autók az idei szezon összes futamán rajthoz fognak állni.

A felnőttek mellett a gyermekeket is többféle programmal várja a szezonnyitó hétvégén a „Hungaroring Majális” – a Material Center Kupa. A gokart pálya mellett lesz ugrálóvár, rodeo bika, arcfestés, illetve gladiátor játék.

Mivel a kisgyermekek kivételével mindenki számára látogatható lesz a box utca, ezért lehetőség adódik a sztárokkal pár szót váltani, esetleg autogramot kérni. A boxok mögötti területen kialakításra kerül a „Győztesek sátra”, ahol minden futam végén találkozni lehet a díjazott versenyzőkkel egy-egy interjú erejéig, illetve autogramot is itt lehet tőlük szerezni.

A szezonnyitó versenyhétvége az április 30-ai szabadedzéssel kezdődik, reggel 9 órától, majd a versenynapokon, május 1-jén, reggel 8 órakor indul aznap az első időmérő edzés, valamint május 2-án, reggel 8:45-től kezdődnek a futamok a Formula autók második versenyével.

 

Hivatalos program Hungaroring megnyitása

 

Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a Hungaroringen

VIP versenyautó

Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a Hungaroringen

Horváth András

Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a Hungaroringen

Horváth András

Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a Hungaroringen

Genex Suzuki Bio Kupa autoi

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek