2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Holland-magyar: a várható kezdőcsapatok

Holland-magyar: a várható kezdőcsapatok

Holland-magyar: a várható kezdőcsapatokA jövő pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokságra készülő hollandok nagy ünnepségre készülnek a magyarok elleni szombati meccs előtt: búcsúztatják a nemzeti csapattól már korábban visszavonult Edwin van der Sart. A Manchester United kapusa 129-szer védett a válogatottban. A magyaroknál Juhász Roland és Németh Krisztián is kisebb sérüléssel bajlódik, igaz, Erwin Koeman szövetségi kapitánynak várhatóan csak utóbbit kell majd nélkülöznie.

A várható kezdőcsapatok:

Hollandia:

Maarten Stekelenburg – Gregory van der Wiel, John Heitinga, Joris Mathijsen, Giovanni van Bronckhorst – Nigel de Jong, Mark van Bommel, Wesley Sneijder – Arjen Robben, Dirk Kuyt, Robin van Persie.

Magyarország:

Király Gábor – Bodnár László, Juhász Roland, Horváth Gábor, Vanczák Vilmos – Huszti Szabolcs, Vadócz Krisztián, Koman Vladimir, Tőzsér Dániel, Dzsudzsák Balázs – Torghelle Sándor.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek