2024. 07. 28. vasárnap

Szabolcs
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Hazai kötelező

Szombaton 15 órától ismét hazai környezetben lépnek pályára a Miskolci Szabadidőközpont Floorball SE játékosai. Ellenfelük a tabella utolsó helyén szerénykedő ARES HC csapata lesz. A kötelező győzelem terhe valamelyest nyomni fogja a miskolci játékosokat, de Hutter Gergő edző igyekszik segíteni abban, hogy a csapat eredményes legyen és közönségszórakoztató játékkal megőrizze vezető helyét a Salming OB I/B tabelláján.
A múlt hét Veszprémben egy 5:5-ös döntetlent hozott, sajnos ott az utolsó percben veszítetett pontot a csapat, viszont fő riválisaink- a Neumann és a Szolnok -is osztozott a pontokon, így nem kerültünk lépéshátrányba, – értékelte a legutolsó eseményeket Gál Tamás az egyesület alelnöke.
Bízunk benne, hogy a szombati mérkőzésre is sokan kilátogatnak majd. Szeretnénk, ha fiatalok, iskolások is eljönnének, hogy minél többen ismerjék meg ezt a sportágat és jelentkezzenek hozzánk utánpótlás edzéseinkre is.

www.miskolcfloorball.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek