2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hankó Almeirában táborozik

A spanyolországi Almeira szomszédságában található edzésközpontban végzi a 2015-ös szezonra való felkészülés meghatározó részét Hankó Dávid, a TVK-Mali Triatlon Klub középtávú válogatott versenyzője. Az országos bajnokság címvédője február 5-25. között Cigány Andrással (Pécsi TC), Flander Mártonnal (Mogyi-Baja SE) és még több magyar sportolóval együtt gyakorol hispániában, ahol a kerékpározás van a középpontban.
–    Dávid hosszú távra irányuló szisztematikus felkészülésének részeként tavaly végigcsinálta a magaslati „láncokat”, míg ezúttal a kerékpározás terjedelmének növelése a cél, melyhez ebben az időszakban nélkülözhetetlen a meleg-égöv.  – tudtuk meg Lehmann Tibortól, a TVK-Mali TK elnök-vezetőedzőjétől. –  Hazaérkezése után néhány nappal, március 1-én ő is elutazik a horvátországi Novigradba, ahol jó néhány tiszaújvárosi klubtársával készülhet tovább. Dávid célversenye idén a budapesti Ironman 70.3, ahol tavaly ő volt a legjobb magyar, de természetesen szeretné ismét megnyerni a középtávú országos bajnokságot.  Számítunk rá az idei, tiszaújvárosi  klubcsapat országos bajnokságon is, ahol társaival együtt minimális cél a dobogóra állás. Ezen túl 3-4 nemzetközi versenyt terveztünk még be a programjába.
Hankó Dávid felkészülését futó-ruházattal a Maratonman Depo, táplálék kiegészítőkkel a Highfive Magyarország támogatja.

Fotó:Hankó Dávid a napsütéses Almeirában készül idei feladataira.
(Fotó: Magánarchívum)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek