2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Hagyományteremtő rendezvény Hajdúdorogon

Hagyományteremtő rendezvény Hajdúdorogon

Gyönyörű környezetben került elsőként megrendezésre az Amatőr Strandfoci Bajnokság Hajdúdorogon. A helyszín a városi strandfürdő volt, mely közel 7 hektáros területen tanmedencével, gyermek- és gyógymedencével várja az oda látogatókat. A bajnokságon a 8 nevezett csapat mellett a Prémium Média Válogatott is képviseltette magát Földesi János, volt honvéd játékos, válogatott labdarúgó, a Média Válogatott vezetője; Haagen Imre, színész, énekes; Katus Attila, világ- és Európa bajnok sportoló, életmód tanácsadó, aerobik szakedző; Kerekes Zsombor, válogatott labdarúgó; Nagy Zsolt, a debreceni Labdarúgó Akadémia edzője, és végül, de nem utolsósorban Palcsó Tamás, énekes személyében.

A mérkőzéseket közös bemelegítés előzte meg Katus Attila hatszoros VB sportaerobik edzővel, aki Best Body aerobik óráját követően a strand homokkal feltöltött pályáján folytatta a játékot. Majd kezdetét vette a bajnokság, melyet egy rövid szünet erejéig megszakított színpadi produkciójával Haagen Imre, színész-énekes, aki egy dallal köszöntötte a jelenlévőket és a város polgármesterét, Horváth Zoltánt, aki a napokban ünnepelte születésnapját.

Ezt követően már indult is az izgalmas összecsapás a helyi játékosok és a kihívó Prémium Média Válogatott csapata között, utóbbi csapatot erősítette többek között a város polgármestere, aki egy sikeres gólpasszal járult hozzá a 3:1-es média győzelemhez. A polgármester nem titkolta, hogy hagyományt szeretnének teremteni a strandfoci bajnoksággal, családi nappal, ahol bár a foci állt a középpontban, de igyekeztek különböző színes programokkal emlékezetesebbé tenni a jelenlevőknek a rendezvényt a hajdúdorogi strandfürdő területén, mely a tervek szerint hamarosan megújul.

A szervező Szabó-Rékasi Mónika, települési képviselő néhány mondatban mesélt arról, hogy egy álom valósult meg ezzel a családi nappal, mely a városról, a közösségi együttlétről, a sport szeretetéről hivatott szólni. A képviselőasszony megemlítette többek között azt is, hogy a városban a pandémia időszaka alatt példaértékű volt az összefogás, az egymás segítése, ezzel is bizonyítva, hogy Hajdúdorogon az emberek összetartozása erős alapokon áll.

A rendezvényen tiszteletét tette Dr. Tiba István, országgyűlési képviselő, aki számára elsődleges feladat, hogy segítse a települések munkáját, amelyet immár 2002 óta végez, 2014 óta pedig a körzet képviseletét látja el. Véleménye szerint Hajdúdorog nagy fejlődés előtt áll, és hogy a polgármester, Horváth Zoltán személyében egy olyan vezető áll a város élén, aki a város feladatain kívül szívügyének tekinti, hogy az elszármazott fiatalokat visszahívják, és bevonják a város intézményeinek, civil szervezeteinek munkájába. A képviselő beszélt arról is, hogy mindig szívesen vesz részt a különböző eseményeken, hiszen számára ugyanolyan fontos, hogy az általa képviselt települések közösségi életében aktívan is szerepet vállaljon, akár ahogyan Hajdúdorogon szurkolóként a pálya széléről is tette.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum