2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Hagyományteremtő rendezvény Hajdúdorogon

Hagyományteremtő rendezvény Hajdúdorogon

Gyönyörű környezetben került elsőként megrendezésre az Amatőr Strandfoci Bajnokság Hajdúdorogon. A helyszín a városi strandfürdő volt, mely közel 7 hektáros területen tanmedencével, gyermek- és gyógymedencével várja az oda látogatókat. A bajnokságon a 8 nevezett csapat mellett a Prémium Média Válogatott is képviseltette magát Földesi János, volt honvéd játékos, válogatott labdarúgó, a Média Válogatott vezetője; Haagen Imre, színész, énekes; Katus Attila, világ- és Európa bajnok sportoló, életmód tanácsadó, aerobik szakedző; Kerekes Zsombor, válogatott labdarúgó; Nagy Zsolt, a debreceni Labdarúgó Akadémia edzője, és végül, de nem utolsósorban Palcsó Tamás, énekes személyében.

A mérkőzéseket közös bemelegítés előzte meg Katus Attila hatszoros VB sportaerobik edzővel, aki Best Body aerobik óráját követően a strand homokkal feltöltött pályáján folytatta a játékot. Majd kezdetét vette a bajnokság, melyet egy rövid szünet erejéig megszakított színpadi produkciójával Haagen Imre, színész-énekes, aki egy dallal köszöntötte a jelenlévőket és a város polgármesterét, Horváth Zoltánt, aki a napokban ünnepelte születésnapját.

Ezt követően már indult is az izgalmas összecsapás a helyi játékosok és a kihívó Prémium Média Válogatott csapata között, utóbbi csapatot erősítette többek között a város polgármestere, aki egy sikeres gólpasszal járult hozzá a 3:1-es média győzelemhez. A polgármester nem titkolta, hogy hagyományt szeretnének teremteni a strandfoci bajnoksággal, családi nappal, ahol bár a foci állt a középpontban, de igyekeztek különböző színes programokkal emlékezetesebbé tenni a jelenlevőknek a rendezvényt a hajdúdorogi strandfürdő területén, mely a tervek szerint hamarosan megújul.

A szervező Szabó-Rékasi Mónika, települési képviselő néhány mondatban mesélt arról, hogy egy álom valósult meg ezzel a családi nappal, mely a városról, a közösségi együttlétről, a sport szeretetéről hivatott szólni. A képviselőasszony megemlítette többek között azt is, hogy a városban a pandémia időszaka alatt példaértékű volt az összefogás, az egymás segítése, ezzel is bizonyítva, hogy Hajdúdorogon az emberek összetartozása erős alapokon áll.

A rendezvényen tiszteletét tette Dr. Tiba István, országgyűlési képviselő, aki számára elsődleges feladat, hogy segítse a települések munkáját, amelyet immár 2002 óta végez, 2014 óta pedig a körzet képviseletét látja el. Véleménye szerint Hajdúdorog nagy fejlődés előtt áll, és hogy a polgármester, Horváth Zoltán személyében egy olyan vezető áll a város élén, aki a város feladatain kívül szívügyének tekinti, hogy az elszármazott fiatalokat visszahívják, és bevonják a város intézményeinek, civil szervezeteinek munkájába. A képviselő beszélt arról is, hogy mindig szívesen vesz részt a különböző eseményeken, hiszen számára ugyanolyan fontos, hogy az általa képviselt települések közösségi életében aktívan is szerepet vállaljon, akár ahogyan Hajdúdorogon szurkolóként a pálya széléről is tette.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek