2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Győri ETO FC – Videoton

Újra hazai pályán 2013 egyetlen 100%-os csapata, a Győri ETO FC. Bár játékosainknak úgy kell készülnie erre a hétvégére, hogy ez egy mérkőzés a harminc közül, nekünk szurkolóknak az év mérkőzése következik. A nagy rivális Videoton előtt 12 pont előnnyel vezeti az ETO a bajnokságot úgy, hogy a fehérváriak már egy mérkőzéssel többet játszottak. Ez a szezon eddig minden álmot felülmúlhat, számtalan rekordot újraírhat. Jöjjön ki Ön is a stadionba vasárnap délután, hogy közösen segítsük kedvenceinket ahhoz, hogy egy újabb lépést tegyenek közös célunk felé.

A mérkőzés napján a jegypénztárak 14 órakor nyitnak, addig elővételben elővételben on-line, illetve az ETO Shopban lehet jegyeket vásárolni, Az ETO Shopban továbbra is kaphatók azok a tavaszi bérletek, amelyek az NB I-es és NB II-es bajnoki valamint a győri kupamérkőzésekre szólnak. A Családbarát program keretében a jeggyel, bérlettel rendelkező szurkolóink május 31-ig kedvezményesen látogathatnak el a Rába Quelle Élményfürdőbe, a Xantus János Állatkertbe és a Mextrém Parkba, mindhárom helyre négyen mehetnek be egy jegy vagy bérlet felmutatásával egységesen 1.000 forint/fő áron.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek