2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Gyere el és tedd próbára magad, éld át te is a versenyzés élményét!

Gyere el és tedd próbára magad, éld át te is a versenyzés élményét!

A DUNA AUTÓ Bemutatja „NAGY” 3D SZIMULÁTOR NAPOT Nagy Norbi háromszoros magyar bajnok, ETCC autóversenyzővel.

2013. november 30-án 10 órától 15 óráig a Duna Autó Seat-Skoda Szalonjában mindenki lehet bajnok, átélheti a versenyek hangulatát a kormány mögött egy 3D szimulátorban. Lépj be te is a virtuális versenyzés világába Nagy Norbi túraautó versenyzővel. Nap folyamán a leggyorsabbakat díjazzák, serlegekkel és sok sok ajándékkal térhetnek haza Norbitól és a Duna Autótól.

A Duna Autó Seat-Skoda Szőlőkert utcai szalonjában megtekinthető lesz Nagy Norbi Seat Leon típusú versenyautója és serlegei, amiknek száma megközelíti a százat. Norbi 77 alkalommal állt már dobogón, 8 futamgyőzelemmel. A háromszoros magyar bajnok a helyszínen ad tanácsokat a szimulátor versenyzőknek, megosztja verseny tapasztalatait az eredeti pályákról.

A 3D szimulátoron átélhető az igazi versenyvezetés élménye az Európa Bajnokság futamainak helyszínein.

Minden versenyző fotófal előtt fényképezkedhet egy igazi verseny bukósisakban, és a legjobbakat pedig a „Nagy” Szimulátor Nap Kupával díjazzák.

A “Nagy” Szimulátor Napon a kisebbeket gyereksarok, a szülőket pedig a Duna Autó Zrt. Közép-Európában egyedülálló módon 19 márkája várja egy helyszínen. Ezen a hétvégén is, mint a hét többi napján a cég komplexumában szinte minden autós témájú szolgáltatás igénybe vehető. Az érdeklődők ezen a napon nemcsak a legújabb utcai Seat Leont hasonlíthatják össze egy verseny Seat Leonnal, hanem más márkák ugyanazon szegmens konkurens modelljeit is, anélkül, hogy körbe kellene utazniuk Budapestet. Így a Duna Autó óbudai komplexuma kiváló alkalmat biztosít autóvásárlás előtt állóknak. – A standard értékesítésen és szervizelésen felül a cég foglalkozik flotta értékesítéssel, karambolos javítással, vizsgáztatással, biztosításkötéssel, autó bérbeadással, használtautó értékesítéssel és autómentéssel is.

A rendezvény ingyenes.

Időpontja: 2013.november 30. 10 órától 15 óráig.

Helyszín: Duna Autó, Seat-Skoda Budapest Szőlőkert utca 8.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek