2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Gyenge szereplés, de harcban a bajnoki címért Tim Gábor

Gyenge szereplés, de harcban a bajnoki címért Tim Gábor

Idén három rali versenyen indult Tim Gábor, Timár Tamás navigátorával, egy Nissan Sunny GTi volánja mögött. Két versenyen abszolút értékelésben is nyertek, és mindhárom helyszínen elhozták a kategória győzelmet is.

Bizakodva várták az idei negyedik versenyüket, Zobákpuszta Rallye-t, ám ezúttal nem jött ki a lépés. Az öt különböző gyorsasági szakaszból álló versenyen Tim Gábor nem boldogult a túl kemény futóművel, képtelen volt a pályán tartani az autót. Ez az eredményben is meglátszott, hisz az összetett 9. helyen végeztek, a kategóriában pedig a negyedikek lettek.

Azonban így is fontos pontokat szereztek, a MARB összetett értékelésében 3. helyen állnak (83 eddigi indulóból) és a 2000cc-esek között a másodikok.

A háromszoros magyar és a 2016-os Skoda Octavia Cup bajnok pilóta azonban nem adja fel az idei tervét, azaz, hogy megnyerje az összetett és kategória értékelést is.

„Ez most nem sikerült. Már a pályafelíráson éreztük, ez nem a mi pályánk, és most a pályaversenyző karrierem sem segített most. Sokkal többet kellet improvizálni, és itt jelentős volt a pályaismereti előny, ami nekünk hiányzik. Nem baj, megyünk tovább, még sok verseny van. Próbáljuk a minimális anyagi hátterünket valahogy növelni, mert az most már égetően fontos. Nagyon köszönjük a sok biztatást, amit a szurkolóktól kaptunk, miattuk nem adjuk fel!” – nyilatkozta Tim a verseny után.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…