2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • FUT AZ EGYETEM 1735 méter közösen! demonstrációs futás

FUT AZ EGYETEM 1735 méter közösen! demonstrációs futás

A Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata, a Miskolci Egyetem EK Sportlétesítmények és Sportiroda, valamint a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club közösen szervezi meg 2014. május 12-én a FUT AZ EGYETEM 1735 méter közösen! demonstrációs futást. A rendezvény célja az összetartozás erősítése, a sportos egyetem cím elnyerésére való törekvés, mely része a Miskolci Egyetem Sportiroda „Mozdulj Egyetem” programjának. A FUT AZ EGYETEM program, nem egy futóverseny, célja nem a másik legyőzése, helyezések eldöntése, hanem egy közösség építő sportprogram, melynek keretében az Egyetem hallgatói, oktatói, dolgozói közösen teljesítik 1735 méteres távot, mely körbejárja az Egyetemünket, a Főépület, a Bölcsészépület, a Könyvtár, a Körcsarnok és a Galéria körúton haladva.

A egyetemi polgárokból álló mezőnyt, Prof. Dr. Kékesi Tamás  tudományos és nemzetközi rektor-helyettes vezeti, egyetemi vezető kollégáival közösen, mert ezen a versenyen nincs előzés, célja a sport népszerűsítése, a közös célok felé haladás jelképezése.

 Időpont: 2014. május 12 (hétfő) 

14.00 Regisztráció

15.00 Rajt

 

Helyszín: Miskolci Egyetem, Főépület előtti terület

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Eszter; Csabi a Rally Hungary-n
2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. Íme a nyilatkozatok a gyorsok után…

További cikkek