2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Fuss, jubilálj és tekerj a Maratoni Hétvégén!

Fuss, jubilálj és tekerj a Maratoni Hétvégén!

Június közepén, Miskolcon, két sportág, két nemzetközi viadalán adhatnak számot felkészültségükről a sportbarátok. A 6. Maratoni Hétvégére – kortól, nemtől függetlenül – a terepfutás és a terepkerékpározás kedvelőit várják a Királyasztalon kijelölendő „erdei stadionba”.

A jubileumi, 25. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékversenyt  2017. június 17-én, szombaton rendezi meg a Marathon Club SE.  A csodálatos díszletet kínáló Bükk-hegységben. 3,5 km-től a kismaratonon és félmaratonon át a klasszikus maratoni távig kínálnak megméretési lehetőséget a futás és a természet szerelmeseinek. Az egyéni számok mellett maratoni váltók (4×10,5 km) is összemérhetik tudásukat.
A hangulatról az ország számos nagy futó- és triatlon versenyeiről ismert Péter Attila  gondoskodik, aki egyenesen Kaposvárról érkezik Miskolcra, hogy jó néhány korábbi maratoni győztessel, itthon és külföldön egyaránt magasan jegyzett kiváló sportemberrel együtt jubiláljon a házigazdákkal.
Az esemény aktuális előnevezési határideje 2017. április 30.
Előnevezés, a verseny egyedi technikai pólójának megrendelése, további információk, fotók a  www.maratonclubmiskolc.hu  és a www.hegyimaraton.hu oldalakon található.    
A 6. Maratoni Hétvége másnapján, 2017. június 18-án, vasárnap, azonos helyszínen rendezik meg a 6. Kondenzgyík Maraton elnevezésű nemzetközi terepkerékpáros viadalt, melyről a www.miskolcmaraton.hu oldalon lehet tájékozódni. Ugyanitt már lehetőség van az előnevezésre is!
Azok a sportemberek, akik szombaton futnak legalább 10, 5km-t, illetve vasárnap minimum 28 km-t kerékpároznak, kiérdemlik a ”Double Finisher”- pólót. A legkeményebbek, akik maratont futnak és legalább 56 km-t kerékpároznak, versenybe szállnak a „Double Finisher Extra”-vándorserlegért és különdíjért.
Az országban egyedülálló módon egy hétvégén azonos helyszínen két sportágban, két nemzetközi versenyt magában foglaló események  – a 6. Maratoni Hétvége -fővédnökségét dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere vállalta el.
Minden célba érkezőt egy tál meleg étellel, üdítővel és sok szeretettel várnak a Csanyik-völgy – Királyasztalnál kijelölt ”erdei stadionban”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…