2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Forgács kupa 17. alkalommal

Labdarúgó tornával emlékeztek Tiszaújvárosban Forgács Lászlóra, az egykori rendőrfőkapitányra.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. február 4-én, tizenhetedik alkalommal rendezte meg Tiszaújvárosban a Forgács László Labdarúgó Emléktornát, amelyet dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyitott meg.

A sportrendezvény méltóképpen állít emléket egy olyan volt rendőri vezetőnek, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására.

A vándorserleget ebben az esztendőben (a 12 nevező szervezet közül) a Budapesti Rendőr Sportegyesület csapata nyerte, a díjat a torna névadójának özvegye, Forgács Lászlóné adta át.

Végeredmény:

1.         Budapesti Rendőr Sportegyesület

2.         Országgyűlési Őrség

3.         Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Magyar Rendészeti Sportszövetség által felajánlott különdíjat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kapta. A torna gólkirálya Pápai Zoltán (Heves Megyei Rendőr-főkapitányság), a legjobb kapus Tóth Miklós (Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság), a legjobb játékos Bajusz Péter (Budapesti Rendőr Sportegyesület) lett.

A rendezvény fő támogatója a Magyar Rendészeti Sportszövetség és Tiszaújváros Önkormányzata volt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…