2023. 12. 2. szombat

Melinda, Vivien
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Forgács kupa 17. alkalommal

Labdarúgó tornával emlékeztek Tiszaújvárosban Forgács Lászlóra, az egykori rendőrfőkapitányra.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. február 4-én, tizenhetedik alkalommal rendezte meg Tiszaújvárosban a Forgács László Labdarúgó Emléktornát, amelyet dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyitott meg.

A sportrendezvény méltóképpen állít emléket egy olyan volt rendőri vezetőnek, aki a szakmai munka mellett jelentős figyelmet és energiát fordított a sportra és az emberi kapcsolatok ápolására.

A vándorserleget ebben az esztendőben (a 12 nevező szervezet közül) a Budapesti Rendőr Sportegyesület csapata nyerte, a díjat a torna névadójának özvegye, Forgács Lászlóné adta át.

Végeredmény:

1.         Budapesti Rendőr Sportegyesület

2.         Országgyűlési Őrség

3.         Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Magyar Rendészeti Sportszövetség által felajánlott különdíjat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kapta. A torna gólkirálya Pápai Zoltán (Heves Megyei Rendőr-főkapitányság), a legjobb kapus Tóth Miklós (Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság), a legjobb játékos Bajusz Péter (Budapesti Rendőr Sportegyesület) lett.

A rendezvény fő támogatója a Magyar Rendészeti Sportszövetség és Tiszaújváros Önkormányzata volt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Horn Lilla és az autósport!
Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban. Lillával beszélg…

További cikkek