2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Folytatta győzelmi sorozatát a DVTK

2-0-ás győzelmet arattak a Kaposvár otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján. A vendégek – a hazai védelem közreműködésével – már a harmadik percben megszerezték a vezetést Nikházi góljával. Az első félidő pörgős, eseménydús játékot hozott, és mindkét kapu előtt adódtak kisebb-nagyobb helyzetek.

A somogyiak a szünet után az egyenlítésért küzdöttek, az újabb gólt mégis a Diósgyőr szerezte a 71. percben. Előnyét a folytatásban biztosan őrizte a DVTK, mely a látottak alapján megérdemelten nyert.

A DVTK sorozatban ötödik sikerét aratta.

 

OTP Bank Liga, 9. forduló:

Kaposvári Rákóczi FC-Diósgyőr FC 0-2 (0-1)

Kaposvár, 1500 néző, v.: Szabó Zs.

Gólszerző: Nikházi (3., 71.)

Sárga lap: Coroian (31.), Okuka (45.), Zámbó (60.), Bőle (62.), illetve Barczi (11.), Vadász (80.)

 

Kaposvár: Posza – Coroian, Lucas, Zámbó – Addo – Okuka, Babic (Oláh, 69.), Thiam (Waltner, 59.), Bőle – Markus (Petrache, 78.), Balázs B.

Diósgyőr: Rados – Eperjesi, Vadász, Kádár, Gohér – Abdouraman – Nikházi, Barczi (Gosztonyi, 78.), Kostic – Tisza (Quintero, 61.), Futács (Bacsa, 70.)

-MTI-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…