2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Fociban mérték össze az erejüket a dolgozók Szikszón

Fociban mérték össze az erejüket a dolgozók Szikszón

Szikszói cégek és intézmények dolgozói számára rendezett teremlabdarúgó tornát február 16-án a városi sportcsarnokban Szikszó Önkormányzata és az Önkormányzati Konyha, Könyvtár, Általános Szolgáltató Központ és Inkubátor Ház. A program ötletgazdája és szervezője Berki László testnevelő tanár . A sportrendezvényre hat csapat nevezett be. A viadalon a II: Rákóczi Ferenc Kórház, a Szepsi Suli. a Szatev Zrt, a Szikszói Rendőrőrs, a B-A. Z Megyei Közútkezelő Kht szikszói üzemegysége, és a Turul Kft fociszerető férfi dolgozói indultakra délelőtt 9 órakor kezdődő viadal szép számú közönséget és szurkoló tábort is vonzott, bebizonyítva azt, a sport igazán közösségformáló erő.

A torna győztese a B-A. Z Megyei Közútkezelő Kht szikszói üzemegysége csapata lett, második helyen a Szatev Kft végzett, a dobogó harmadik fokára pedig a Szepsi Suli labdarúgói állhattak.

A viadal gólkirálya címét Szarva Lajos érdemelte ki, aki a Szikszói Rendőrőrs csapatában rúgta a bőrt. A legeredményesebb kapus címet pedig Meczkó Tamás nyerte el, aki a kórház csapatának hálóját őrizte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…