2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

FLOORBALL HÍREK

Május elsején magabiztos játékkal háromgólos győzelmet aratott a Miskolci Szabadidőközpont FSE OB1-es csapata a fővárosi IBK Cartoon Heroes gárdája ellen. A mérkőzés első harmadában összeszedett előny kitartott a mérkőzés végéig. Ugyan voltak izgalmas pillanatok az összecsapás folyamán, de a miskolci győzelem a látott játék alapján egy percig sem forgott veszélyben. Folytatás három hét múlva, amikor is a szintén budapesti ARES HC – Top Floor csapata lesz a vendégünk.

 

Salming Férfi OB1 (21. forduló)
Miskolc, Generali Aréna, 50 néző
Miskolci Szabadidőközpont FSE – IBK Cartoon Heroes 7:4 (4:1, 3:1, 0:2)
Vezette: Navratil, Vrba
Keczeli(G) – Gál(0+2, 2perc), Török(2perc), Szabó Á.(3+1), Jacsó(C)(1+0), Nemes – Ignéczi(1+0), Buczkó(0+1), Sviderszki(0+1), Balogh(1+0), Firtkó(1+0)

 

__

 

Május 4-én, kedden Kassán nemzetközi tornán vesz részt a Miskolci Szabadidőközpont Floorball SE csapata. A hatcsapatos villámtornán két csoport körmérkőzései után helyosztókkal alakul ki a végeredmény.

– Mindig nagy örömmel megyünk el Kassára, mert számunkra ez egy jó lehetőség, hogy más csapatokkal is megismerkedjünk, új játékelemeket tanuljunk, illetve fiatal játékosainknak nemzetközi rutint és egyfajta motivációt biztosítsunk- jegyezte meg utazás előtt Szabó Ákos, az egyesület elnöke. Ezeken a mérkőzéseken nem is inkább az eredmény, mint inkább a felszabadult játék a fontos. Kisebb pályán 4 mezőnyjátékossal és kapussal zajlik a küzdelem és az utóbbi időben örömteli, hogy egyre inkább partiban vagyunk a szlovák élvonal csapataival. Bízunk benne, hogy ez most is így lesz.

__________

 

Város Napi Floorball Torna

Szerda délutánig meghosszabbították a nevezési határidőt a szervezők a Város Napi Floorball Tornához. Ugyan már több mint 20 csapat nevezett az eseményre, de bízunk benne, hogy a következő három napban még további csapatok jelentkeznek a tornára. Ezzel a kupával egyértelműen az a célunk, hogy letegyük a következő tanév floorball bajnokságának alapjait, illetve erősítsük utánpótláscsapatainkat azon fiatalokkal, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy versenyszerűen is űzzék a floorballt. – jegyezte meg Gál Tamás a Miskolci Floorball Egyesület alelnöke.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…