2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Felbőgnek a motorok!

N.HAMILTON – NAGY NORBERT összecsapás a hétvégén.

Nem kérdés, hogy kinek szurkolunk a hétvégi túraautó Európa – Bajnokság következő futamán. A 18 éves magyar bajnok, Nagy Norbert az olaszországi Pergusa városában méri össze tudását és a lóerőket a kisebbik Hamilton fiúval. Az elmúlt futamok szoros küzdelmeket hoztak, de a versenysorozat pontversenyében Norbi áll a Hamilton család legkisebb tagja előtt, és már csak két futam van hátra!

Vajon kié lesz az idei Európa-bajnoki cím? A Magyar Bajnoki cím után egy Európa Bajnoki trófea jól mutatna a fiatal versenyző vitrinében, utána pedig reméljük nincs megállás a Világbajnokságig!

Nyolcvanegy alkalommal a dobogón állni, ebből nyolcszor futamgyőzelemmel, igazán kimagasló teljesítmény! Norbinak, az ifjú titánnak kijár a lóerők hercegi címe. 

Szurkoljunk neki élőben, hiszen a Eurosport közvetíti a hétvégi versenyt. (Pergusa, július 13 – 14 ETCC Seat Leon Super Cup)

Háttér info: Nagy Norbert, a Zengő Junior Team versenyzője

2013. Európai Túraautó Bajnokság – ETCC

2012. Magyar bajnok – Seat Leon Super Cup

2011. Kétszeres futamgyőztes – Közép-Európai Zóna Trófea – WTCC Alfa Romeo S2000

2010. Magyar bajnok – F 1,6 géposztály

2006. Rotax junior géposztály bajnok – Magyar Országos Gokart Bajnokság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek