2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Ezüstérmes lett a magyar hokiválogatott a Pannon Kupán

Ezüstérmes lett a magyar hokiválogatott a Pannon Kupán

Ezüstérmes lett a magyar hokiválogatott a Pannon KupánA szlovén jégkorong-válogatott vasárnap este 3-1-re legyőzte a magyarokat, így megnyerte a november 6. és 8. között Székesfehérváron rendezett Pannon Hoki Kupát. A négy csapatos tornán pénteken Olaszország, szombaton pedig Horvátország válogatottját győzte le a magyar csapat, így a második helyen végzett.

 

 

Második helyezéssel debütált Ted Sator a magyar jégkorong-válogatott edzője, miután csapata küzdelmes mérkőzésen, 1-1-es állásnál, egy vitatható bírói döntés után vereséget szenvedett a szlovénektől. A magyar, horvát, olasz és szlovén válogatott részvételével rendezett jégkorong tornát Szlovénia nyerte, három győzelemmel.

A magyar csapat második lett, két győzelemmel és egy vereséggel. A válogatott pénteken az A csoportos olaszokat győzte le 6-1-re, majd szombaton a horvátokat verték meg 7-1-re. Vasárnap a kupát eldöntő mérkőzésen 3-1-re kaptak ki a szlovénektől.

A székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor csarnokban rendezett tornán a magyar válogatott az A csoportos olaszok mellett két olyan csapat ellen léphetett pályára, akikkel áprilisban a divízió I-es világbajnokságon is szembekerülnek majd.

A világbajnokságra való felkészülésben fontos szerepet játszó torna legértékesebb játékosa Hegyi Ádám, a gólkirálya a szlovén Marjan Manfreda lett.

 

www.fkphoto.hu

 

Ezüstérmes lett a magyar hokiválogatott a Pannon Kupán

Ezüstérmes lett a magyar hokiválogatott a Pannon Kupán

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek