2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Európa Bajnokságon voltak a rendőr kézisek

Európa Bajnokságon voltak a rendőr kézisek

A Nemzetközi Rendészeti Sportszövetség (USPE) a németországi Göppingenben rendezte meg a XIV. Férfi Rendőr Kézilabda Európa Bajnokságot.

A jeles sporteseményen a Magyar Rendőrség férfi kézilabda válogatottja is részt vett és (az előző EB helyezéshez viszonyítva eredményesebben) a 6. helyezést szerezte meg. Válogatottaink olyan nemzetek csapatai közözött szerepeltek (német, francia, román, holland, dán, svéd, török), akik „civilben” is a nemzetközi kézilabdás élmezőnyhöz tartoznak.

A magyar csapat tagja volt a Szerencsi Rendőrkapitányság állományából Hevele István r. hadnagy, a Taktaharkányi Rendőrőrs parancsnoka is, aki több válogatón való részvétellel vívta ki helyét az utazó keretben. Az EB-t két hónapon keresztül zajló közös edzések és felkészülési mérkőzések előzték meg, ahol végig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott.

 

 

A Magyar Rendészeti Sportszövetség vezetője valamennyi játékosnak emléklap adományozásával köszönte meg az elért eredményt, melyet Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adott át Hevele István r. hadnagy részére.

B-A-Z. MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek