2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Éltető Daniella a profik között

Nyilvános edzés Miskolcon
A Miskolc Plázában tart bemutatót Éltető Daniella. Az IFMA Muay Thai világ- és Európa-bajnok tokaji amazon március 10-én egy nyilvános edzés keretein belül népszerűsíti a küzdősportokat.

Daniella tavaly a két thai boksz cím mellett K1-ben is kontinensbajnok lett, idén pedig a Kempo Karate világbajnoki címét is elhozta, és megnyerte a Diákolimpiát is kyokushin karatéban. Utóbbin a Legharcosabb Versenyzőnek járó díjat is megkapta.

Bemutatkozás a profik között
Várhatóan 2012-ben is nagy nemzetközi menetelés vár az „Ütős Tokajira”. A tervek szerint március 24-én egy pozsonyi gálán vesz részt, ahol ötször kétperces küzdelemben, védőfelszerelés nélkül lép kötelek közé a 24 éves, 57 kilós Lucia Krajcovic ellen. A Spartans Club Bratislava tapasztalt versenyzője 2009-ben megnyerte a Muay Thai EUROLIGA-t és ezüstérmes lett a WKF-nél is. A „Pretty Beast” becenevű szlovák harcos eddigi mérlege igazán elismerésre méltó, eddigi tizenegy mérkőzéséből nyolcat nyert meg, ebből hármat KO-val.
– A nyolc év korkülönbség és a helyszín nem számít, de a részrehajlás szinte biztosra vehető, úgyhogy erre felkészülten kell ringbe lépnem, és harcolnom – mondja Daniella, aki örül az új kihívásnak és reméli, hogy a profik között is tud bizonyítani. A kemény pozsonyi küzdelemre napi két edzéssel készül, Miskolcon ebből láthat ízelítőt a közönség.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek