2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Első év, első kiállítás

A 2013-as szezon volt az első hivatalos idénye az Apex Racing Team-nak, igaz már 2012-ben megkezdtük a közös munkát. Visszatekintve az évre, sikeres, győzelmekben gazdag idényt tudhatunk magunk mögött! A csapatunk még építkezési, és tanulási fázisban van, ám autóink egyre több sikert értek el, a Suzuki Swift S1600 és Suzuki Ignis S1600-as autóink az idei 11 futamból 8-at megnyertek!

Lévai Zoltán az idény elejét kezdte jól, majd több futamtól távol maradt, de 3 győzelmet Ő könyvelhetett el. Tim Gábor az idény második felében mutatkozott be az F-1600 kategóriában, és 5 győzelem került a neve mellé.

Ebben az évben mindkét F-1600-as autónk fejlesztése zajlott, kijelenthető, hogy ez a két versenyautó bajnokesélyes a következő idényben, mind a hazai mind a zóna bajnokságokban. A Suzuki Ignis S1600-ast 2014-ben is Lévai Zoltán fogja vezetni, a Suzuki Swift S1600-as versenyző jelöltjeivel még jelen pillanatban is tárgyalásban állunk.

A csapatunk az év elején a Peugeot 407 WTCC autóval is nekivágott pár futamnak, sok területen fejlődött a technika, ám a bajnoki esélyek hiánya miatt ez a project szünetelt. A tél folyamán ezen az autón is fejlesztéseket eszközölünk, reméljük az autóval kapcsolatban tudunk majd jó hírekkel szolgálni.

Másik állandó versenyzőnk, Tim Gábor jövőre várhatóan ismét márkakupába szerepel, és reméljük újra bajnoki címért tud majd küzdeni.

A 2013-as szezonra büszkék lehettünk, és ezt az Autó-Motor-Sport Expo-n való megjelenéssel ünnepeltük, ahol az érdeklődők és lehetséges partnerek testközelből is megtekinthették a kiállított autóinkat. A standunkon a jövőre induló RCM Cupautója is megjelent, mely új márkakupa a 2014-es idényben debütál.

A három napos kiállítás a Hungexpo területén került lebonyolításra, és 90 nm-es standunkat igen sokan látogatták meg. Köszönjük minden érdeklődőnek és látogatónak, hogy felkeresték minket, jövőre találkozunk!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek