2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Elődöntőbe jutottak a Renegátok

Villámgyorsan bebiztosították továbbjutásukat a Miskolc Renegades játékosai, akik az alapszakaszt a fővárosban fejezték be, 48-7-re legyőzve a házigazda Budapest Cowbells 2-t.

Ha új stratégiával nem is, de lendületes játékkal készültek a miskolciak az utolsó alapszakaszbeli mérkőzésükre.

Az irányító Tóth Gábor már az első játékból TD-t futott, az extrát Tóth Attila rúgta be, majd következett Szalóki János TD elkapása, Caesar Harris visszahordott TD-je és ismét Tóth Attila extra pontja.

(0:20)(zárójelben a negyedek eredményei)

A második negyedben folytatódott a pontgyártás, Bese Gergely touchdown-ja után Janocsko Kornél 2 pontos kísérlete is sikeres lett, majd Civa Mihály futott be az ellenfél End Zone-jába (TD) Majoros Donát pedig visszahordott egy interceptiont (TD). Tóth Attila mindkét esetben értékesítette az extra pontot.

0:42 (0:22)

A nagy pontkülönbség miatt életbe lépett a mercy rule, így már a második negyedtől futó órával játszottak a csapatok. A harmadik negyedben kevésbé volt eredményes a vendégek játéka, de a Cowbells 2 sem tudott pontot szerezni.

(0:0)

Erre az utolsó játékrészig kellett várni, ekkor tudtak csak touchdown-t elérni a hazai gárda és az extra pontot is sikerült berúgniuk. Az utolsó szót azonban a Renegátok mondták ki Caesar Harris elkapott TD-je állította be a végeredményt.

Budapest Cowbells 2 – Miskolc Renegades : 7:48 (7:6)

Június 26-án az elődöntővel folytatódnak a Divízió I. küzdelmei, a miskolciak ellenfele a Dunaújváros Gorillaz lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek