2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Egy pillanat elillant

Egy pillanat elillant

Egy pillanat elillantVereséget szenvedett a teljesen átalakított DVTK a bajnoki címvédő Debrecen otthonában az NB I-es labdarúgó bajnokság tavaszi szezonjának nyitómérkőzésén. A Tornyi Barnabás edző által tavasz tizenöt pillanatának nevezett mérkőzésekből egy lehetőség elúszott.

Pedig a 80.percig minden szépen alakult. Az első perc nagy debreceni helyzetét leszámítva, viszonylag magabiztosan álltak a diósgyőri védők a lábukon, ha pedig kellett a litván Malinauskas kapus védett bravúrosan. Bátran játszott a DVTK, nem szeppentek meg egyáltalán a bajnok otthonában. Tetszetős támadásokat vezettek a Debrecen kapujára, egyből közvetlenül a félidő előtt gól született. Bognár adott be jobb szélről és a labda a menteni igyekvő Laczkó lábáról a kapuba került. Öngól, de a lényeg, hogy vezetett a Diósgyőr.

A második félidő is kiegyenlített játékot hozott egészen a 80. percig. Ekkor kissé váratlanul az öngólos Laczkó egy szögletrúgást követően a DVTK kapujába fejelt. A góltól teljesen megváltozott a játék addigi képe. Feltámadt a Debrecen, a Diósgyőr kapkodni kezdett és teljesen beszorult és sajnos újabb hazai gólok következtek. Előbb Rudolf, majd Mijadinovski talált a miskolci kapuba.

A vége így 3:1 lett a Debrecen javára. Kár érte, hiszen a Diósgyőr közel állt a bravúrhoz, a pontszerzéshez, amely pontokra nagy szüksége lenne a bennmaradáshoz. A tavasz tizenöt pillanatából egy elillant, következik a második egy hét múlva immár hazai pályán a Videoton ellen.

 

foto: http://csontfej.try.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek