2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Edzőmérkőzésen győzött a DVTK

Edzőmérkőzésen győzött a DVTK

Edzőmérkőzésen győzött a DVTKEdzőmérkőzést játszott szerdán az Újpest FC elleni bajnoki mérkőzésre készülve a DVTK a Bőcs ellen. A mintegy 100 néző előtt a műfüves pályán Demeter játékvezető bíráskodásával lejátszott mérkőzésen 3:1 (0:1) arányú Diósgyőr győzelem született.

Elsősorban azok a játékosok léptek pályára, akik a bajnokikon kevesebb játéklehetőséget kaptak eddig.

DVTK: Rados – Polényi, Hegedűs, Jeknic, Sadjo – Somorjai, Búrány, Huszák, Zsivoczky  – Menougong, Balajti.

Csere: Zsivoczky helyett Ricketts a 38. percben, Hegedűs helyett Takács P. a szünetben, Balajti, Búrány és Huszák helyett Zinger, Bacsa és Kovács B. a 65. percben.

Diósgyőri gólszerzők: Jeknic, Balajti, Ricketts

 

Két vereséggel rajtolt a labdarúgó NB I tavaszi szezonjában a Diósgyőr a Debrecen és a Videoton ellen. Pedig a csapat az utolsó helyen áll a tabellán, szükség lenne a pontokra a bennmaradáshoz. A hétvégén a szintén két vereséggel kezdő Újpest vendége lesz a piros-fehér csapat. Információink szerint a fővárosi csapat skót edzőjének állásába kerülhet egy újabb kudarc. A DVTK esélyeit növelheti, hogy sérülés miatt nem játszik majd az újpesti védelem két alapembere. A mérkőzésre várhatóan sok Diósgyőr szurkoló kíséri el majd a csapatot, amelyre a jegyek csütörtöktől a DVTK stadionban is megvásárolhatók 1500 forintos áron a vendégszektorba. További információ az Újpestre utazók számára, hogy a rendőrség az M3 autópálya 24,5 km-nél található Lukoil benzinkútnál várja vasárnap 16 órakor a Diósgyőr szurkolóit, hogy onnan konvojban kísérje be az autóbuszokat és személygépkocsikat a Megyeri útra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…