2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 356 HUF
1 GBP 427 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • DVTK-Mezőkövesd – Vigyázzunk egymásra a régóta várt újbóli első meccsen is!

DVTK-Mezőkövesd – Vigyázzunk egymásra a régóta várt újbóli első meccsen is!

Nézők előtt rendezik meg a szombati DVTK-Mezőkövesd labdarúgó mérkőzést – erről a napokban döntött a miskolci klub vezetése. A szabadtéri rendezvényekre vonatkozó kormányrendeletnek megfelelően azonban csak korlátozott létszámban léphetnek be szurkolók a miskolci stadionba, de így is több mint háromezren buzdíthatják majd a piros-fehéreket.

 

A vonatkozó kormányrendelet értelmében a stadionokban oldalirányban csupán minden negyedik széken ülhetnek szurkolók a lelátón, miközben közvetlenül előttük és mögöttük sem ülhet senki. Az ajánlott biztonsági távolság betartását szombaton Miskolcon is szigorúan ellenőrzik majd a rendőrség munkatársai. A stadionon kívül pedig a rendőrség és a rendészet közösen dolgozik a rend fenntartásán.

 

Mindannyian régóta vártuk már, hogy végre ott lehessünk a lelátón, és végre újra együtt biztathassuk a MI csapatunkat. De a veszély még nem múlt el teljesen, éppen ezért arra kérünk minden diósgyőri szurkolót, és különösen a szurkolói csoportokat és a vezérdrukkereket, hogy segítsenek abban, hogy problémamentesen és egészségügyi szempontból is biztonságosan rendezhessék meg a szervezők ezt a mérkőzést, amelyen végre újra lehetőséget kapunk arra, hogy személyesen is ott lehessünk a stadionok újranyitásánál és hozzásegítsük csapatunkat a győzelemhez.

 

Éppen ezért Veres Pál Miskolc MJV polgármestere arra kéri a szurkolói csoportok vezetőit, a szurkolókat, hogy tartsák be az óvintézkedéseket saját maguk és szurkolótársaik érdekében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nagyszerű győzelem!
A Ritmus Ase az A-Híd Szilveszter Rallye-ra visszatért a 2019-ben közös bajnoki címet szerzett Vincze Ferkóhoz és a győztes recept ismét működött, a K…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum