2024. 02. 23. péntek

Alfréd
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • DVTK-Mezőkövesd – Vigyázzunk egymásra a régóta várt újbóli első meccsen is!

DVTK-Mezőkövesd – Vigyázzunk egymásra a régóta várt újbóli első meccsen is!

Nézők előtt rendezik meg a szombati DVTK-Mezőkövesd labdarúgó mérkőzést – erről a napokban döntött a miskolci klub vezetése. A szabadtéri rendezvényekre vonatkozó kormányrendeletnek megfelelően azonban csak korlátozott létszámban léphetnek be szurkolók a miskolci stadionba, de így is több mint háromezren buzdíthatják majd a piros-fehéreket.

 

A vonatkozó kormányrendelet értelmében a stadionokban oldalirányban csupán minden negyedik széken ülhetnek szurkolók a lelátón, miközben közvetlenül előttük és mögöttük sem ülhet senki. Az ajánlott biztonsági távolság betartását szombaton Miskolcon is szigorúan ellenőrzik majd a rendőrség munkatársai. A stadionon kívül pedig a rendőrség és a rendészet közösen dolgozik a rend fenntartásán.

 

Mindannyian régóta vártuk már, hogy végre ott lehessünk a lelátón, és végre újra együtt biztathassuk a MI csapatunkat. De a veszély még nem múlt el teljesen, éppen ezért arra kérünk minden diósgyőri szurkolót, és különösen a szurkolói csoportokat és a vezérdrukkereket, hogy segítsenek abban, hogy problémamentesen és egészségügyi szempontból is biztonságosan rendezhessék meg a szervezők ezt a mérkőzést, amelyen végre újra lehetőséget kapunk arra, hogy személyesen is ott lehessünk a stadionok újranyitásánál és hozzásegítsük csapatunkat a győzelemhez.

 

Éppen ezért Veres Pál Miskolc MJV polgármestere arra kéri a szurkolói csoportok vezetőit, a szurkolókat, hogy tartsák be az óvintézkedéseket saját maguk és szurkolótársaik érdekében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…