2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Dunaújvárosban és Debrecenben tempóznak

Sűrű tavaszi szünet elé tekintenek a Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) úszószakosztályának versenyzői. Április 16-18. között Dunaújvárosban rendezik meg a XXXV. Arany Üst Nemzetközi korosztályos úszóversenyt, mely egyben az Arany Üst Sport XXI. Kupáért kiírt nemzetközi utánpótlás viadal is. Ezen a két erőpróbán az MVSI nyolc sportolóval képviselteti magát, akiket Hornyák Judit kísér el. A sportiskolások, akik tavaly négy döntős helyezést értek el, idén sem szeretnék alább adni. Ezen kívül az is cél, hogy minél többen ússzanak szintet a korosztályos bajnokságokra.
A szakosztály többi versenyzője április 19.-én, szombaton, Debrecenben, a Hajós Alfréd Kupa II. fordulóján áll rajtkőre. A gyerekeket Fridrich László és Hölcz Péter vezeti. A cél itt sem lesz más, mint hogy a fiatalok szintidőt, vagy ahhoz közeli eredményt érjenek el a bajnokságok előtt.

FOTÓ:
Az „Arany Üstön” induló sportiskolások, első sor (balról): Csordás Ingrid, Kiss Boróka Réka, Tátrai Virág Csenge. Hátsó sor (balról): Vécsei Réka, Csipkó Panna, Csuhai Csenge, Csuhai Kincső.
(Fotó: Kamarás Péter)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek