2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Dražen Okuka is hosszabbított

Tovább formálódik a DVTK következő bajnokságban szereplő csapata, Nikházi Márk és Bacsa Patrik után a szerb jobbhátvéd, Dražen Okuka is meghosszabbította nyáron lejáró szerződését.

– Korábban sem váltottam félévente klubot, az FK Čukarički első csapatában három, a Kaposvári Rákócziban négy bajnokságon keresztül játszottam – mondta el az egy hónap múlva 30. születésnapját ünneplő Dražen Okuka. – Egy játékos számára mindig örömteli, ha szerződést hosszabbítanak vele, mert ez azt jelenti, hogy elégedettek teljesítményével. Manapság különösen igaz ez egy külföldire, a nem magyarországi nevelésű játékosok számát korlátozó szabályok miatt. A hosszabbítás részleteiről gyorsan megállapodtunk, a belém vetett bizalomért szeretnék köszönetet mondani a DVTK vezetésének!
Dražen Okuka Szerbiában lett labdarúgó, Magyarországon a Kaposvári Rákóczi mezét cserélte a DVTK szerelésére 2014 nyarán. Az elmúlt másfél esztendőben 44 bajnokin 3 gólt szerzett, valamint kitűnő védőmunkája mellett 8 gólpasszal is segítette csapatát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…
BORSOD RACE MEDIA KFT. – 2. ZEG Rally Show 2022 Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M Hosszabb kihagyás után a hétvégén újra rajthoz áll Lángi …

További cikkek