2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Dražen Okuka is hosszabbított

Tovább formálódik a DVTK következő bajnokságban szereplő csapata, Nikházi Márk és Bacsa Patrik után a szerb jobbhátvéd, Dražen Okuka is meghosszabbította nyáron lejáró szerződését.

– Korábban sem váltottam félévente klubot, az FK Čukarički első csapatában három, a Kaposvári Rákócziban négy bajnokságon keresztül játszottam – mondta el az egy hónap múlva 30. születésnapját ünneplő Dražen Okuka. – Egy játékos számára mindig örömteli, ha szerződést hosszabbítanak vele, mert ez azt jelenti, hogy elégedettek teljesítményével. Manapság különösen igaz ez egy külföldire, a nem magyarországi nevelésű játékosok számát korlátozó szabályok miatt. A hosszabbítás részleteiről gyorsan megállapodtunk, a belém vetett bizalomért szeretnék köszönetet mondani a DVTK vezetésének!
Dražen Okuka Szerbiában lett labdarúgó, Magyarországon a Kaposvári Rákóczi mezét cserélte a DVTK szerelésére 2014 nyarán. Az elmúlt másfél esztendőben 44 bajnokin 3 gólt szerzett, valamint kitűnő védőmunkája mellett 8 gólpasszal is segítette csapatát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek