2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Dobogón végeztek az ÉSZAKERDŐ csapatai az országos döntőn

Dobogón végeztek az ÉSZAKERDŐ csapatai az országos döntőn

Soponyán, a nemzetközi vadgasztronómiai fesztivál társrendezvényeként tartották meg a XVI. STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat döntőjét.

A szombati programon az ország legjobb 36 csapata vett részt, amelyek a regionális versenyeken kvalifikálták magukat a döntőbe. A négytagú gárdák két fordulóban mérték össze tudásukat kombinált darabolás, gallyazás, hossztolás, hasítás, sarangolás és szerelés versenyszámban.

A győzelmet végül a Dalerd Zrt. Nagy István csapata szerezte meg. Mindössze két ponttal gyűjtött kevesebbet és lett második az ÉSZAKERDŐ Zrt. – Máté Viktor, Lengyel Lajos, Kiss Attila, Pankotai Zoltán összeállítású – I. csapata. A miskolci központú erdőgazdaság és az Encsi Tűzoltóság közös csapata – Kmetz Szabolcs, Jaczenkó Krisztián, Lukács Zsolt, Hudák Péter összeállításban – a harmadik helyen végzett szintén szoros eredménnyel, mindössze 5 pont különbséggel.

Büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi országos győzelem után most két dobogós csapatunk is van, nemes küzdelem után, nagyszerű versenytársakkal szemben. Minden versenyzőnek gratulálunk, és ezúton is szeretnénk megköszönni a sok munkát, ami lehetővé tette ezt a szép eredményt – vont mérleget Rencsiné Ágh Márta, az ÉSZAKERDŐ Zrt. humánpolitikai osztályvezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…