2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Disznókő Futókör, már harmadszor

Disznókő Futókör elnevezéssel harmadik alkalommal  rendeznek terepfutó-versenyt október 11-én, vasárnap Tokaj-Hegyalján. A Miskolci Barátság Maraton-2015 hivatalos elő-versenyén három egyéni és egy váltó versenyszám közül választhatnak a sportemberek.

A tarcali elágazásban, a Sárga Borház Étterem szomszédságában található mezőzombori Disznókő Szőlőbirtokon folytatják a 2013-ban elindított hagyományt, vagyis sportolási lehetőséget kínálnak minden korosztály számára az igazi kuriózumnak számító Tokaj-hegyaljai borvidéken.
A versenyt a Nagy András által kijelölt, 5,2  km-es, 150 méter szintemelkedésű, kezelt szőlődűlőn ( a tőkék között) és erdei utakon át vezető körpályán rendezi meg idén a miskolci Marathon Club SE. A résztvevők az 5,2 km (1 kör), a 10,4 km (2 kör) és a 20,8 km (4 kör) közül választhatnak. A leghosszabb távot négy tagú váltók is teljesíthetik. Az egy kört kicsiknek, családoknak túrázva is lehet teljesíteni.
A kedvezményes előnevezésre 2015. október 5-én, hétfőn, 24 óráig van lehetőség a www.hegyimaraton.hu/disznoko oldalon.
A Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet jóvoltából minden 18 év feletti nevező egy üveg 2014-as évjáratú Sárga Borház Furmintot kap ajándékba. A rajtszámmal rendelkező résztvevőket a Sárga Borház Étterem 12 órától gulyás-partira  várja   a versenyközpont melletti kilátónál. Szintén az eseménynek helyt adó, egyben házigazda Disznókő Szőlőbirtok felajánlásának köszönhetően – rajtszám felmutatása ellenében – ingyenes borkóstolásra is lehetőség kínálkozik.
Távonként és kategóriánként az 1-3. helyezettek éremdíjazásban részesülnek. A 18 év feletti győztesek egy-egy palack finom Disznókő-nedüt is hazavihetnek, a 18 év alatti 1-3. helyezettek emlékserleget kapnak.
A versennyel egy időben, azonos helyszínen, a Sárga Borház környékén rendezik meg a Tokaj-Hegyalja Piacot,  kézműves kiállítókkal és kulturális programokkal, melyek megtekintése ingyenes!
A verseny napján, a helyszínen 20 % kedvezménnyel lehet előnevezni az október 25-én, vasárnap megrendezendő Miskolci Barátság Maraton-2015  utcai futófesztiválra, melynek versenykiírása, információi a www.hegyimaraton.hu oldalon található!
További információ a www.hegyimaraton.hu/disznoko honlapon olvasható, valamint a steveszucs@gmail.com e-mail címen, vagy a 30-7212-403-as telefonszámon kérhető.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…