2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Diákolimpia

A Magyar Diáksport Szövetség izgalommal várja a Diákolimpia®, a magyar iskolai sport egyedülálló, a tehetséggondozás területén is kiemelkedő jelentőségű versenyrendszerének idei küzdelmeit is.

Tavaly azt a célt tűztük magunk elé, hogy a múlt értékeit megőrizve úgy újítjuk meg a Diákolimpiát, hogy minden lehetőséget megragadunk eseményeink színvonalasabbá tételére, és arra, hogy a programban minél több tanuló vegyen részt.
A tavalyi év egyik fontos sikerének könyvelhetjük el, hogy a Diákolimpia® országos tanulmányi versenynek minősül, és az országos döntőkön elért dobogós helyezések után a felsőoktatási felvételi eljárásban résztvevők 10 többletponthoz juthatnak.
Kiemelt törekvésünk ezért, hogy a tanulókat, a pedagógusokat még inkább motiválni tudjuk a részvételre, illetve a szülőket is kérjük programunk támogatására.
Bízunk abban, hogy eredménytől függetlenül minden résztvevő újabb élményekkel gazdagodik és a mozgás öröme, a jó közösség és hangulat miatt lesznek maradandóak számukra ezek az alkalmak.

Ezúton is köszönöm a felkészítők és szervezők állhatatos munkáját, mindenkinek sok sikert kívánok a miskolci országos döntőhöz!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek