2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Csoportmásodik a Renegades

Idegenben játszotta utolsó csoportmérkőzését a Miskolc Renegades. A kiegyenlített mérkőzésen végül a Nyíregyháza Tigers II. bizonyult jobbnak. Nyíregyháza Tigers II.- Miskolc Renegades 40 -32

Rekkenő hőségben léptek pályára a csapatok Nyíregyházán, ám ez nem hogy lassította volna, inkább tovább tüzelte a játékosokat. A tét a DIV II. Keleti csoportjának elsősége volt.

Az első negyed pontokban nem bővelkedett (0:0), de annál fordulatosabb lett a második. Előbb a nyíregyházi színekben játszó Troy Rice megvillanásából a hazaiak szereztek vezetést, és a két pontost is bevitték, majd néhány percen belül a miskolci Bese Gergely száguldott végig a pályán az ellenfél endzone-jáig, és itt is sikeres lett a 2 pontos is. Az egyenlő állás nem tartott ki a félidő végéig, Rice ugyanis ismét labdát és TD-t szerzett, majd Tóth Gábor és Hudák Károly írt újabb 8 pontot a kijelző nyíregyházi oldalára. (22:8)

A harmadik negyedben szárnyalt a Renegades, a védelem és a támadó alakulat is remekül teljesített, Lakatos Bence és Román József TD-i, Lakatos sikeres 2 pontosai álltak szemben Troy Rice eredményességével.  (12:16)

A játék utolsó perceire a Renegátok 2 pontra megközelítették a Tigerst, Lakatos Bence zseniális futása és aztán a 2 pontos tartotta életben a miskolci győzelem reményét, amit azonban Rice egy újabb TD-vel véglegesen elvett.  (6:8)     (zárójelben a negyedek eredményei)

Végeredmény: Nyíregyháza Tigers II. – Miskolc Renegades  40:32
Fotó:Hutóczki Ádám

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek