2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Céges csapatok, családok is feltekerhetnek Jávorkútra

Céges csapatok, családok is feltekerhetnek Jávorkútra

A Miskolci Road Cycling Club (MRCC) az előttünk álló hétvégén már 3. alkalommal rendezi meg a Somogyi József által újraindított nagy múltú kerékpárversenyt, Rigips – III. Bükk kupa néven. Az erőpróba ebben az évben már kétnapos lesz, szombaton a hobbikerékpárosokat, vasárnap pedig a felkészültebb felnőtteket, fiatalokat, illetve egy spirnt-futamra a gyerekeket várják.

 

–         Az elmúlt két év jó visszajelzéseire alapozva,  idén szeretnénk nyitni a családok és cégek felé is, így hagyományteremtő céllal  meghirdettük a verseny előtti napra a “pályabejáró” Bombastic céges kerékpártúrát. – tudtuk meg Somogyi László főszervezőtől. – Olyan cégek, baráti társaságok, családok jelentkezését várjuk, akik szívesen résztvennének 3-5 fős csapatokkal egy jó hangulatú, 10 km-es hegyi kerékpározáson. A túra szeptember 7-én, szombaton, 11 órakor indul az Ómassai út jávorkúti elágazásától. A túrán a csapatokat együtt indítjuk, a Miskolci Road Cycling Club versenyzői egész úton kísérik a részvevőket. A jelképes nevezési díj csapatonként 3.000 Ft, melynek teljes összegét a Velkey László Gyermek-egészségügyi Központ javára ajánljuk fel, csakúgy, mint a másnap megrendezendő Mini Bükk kupa gyermekverseny teljes bevételét is, melyet a helyszínen kihelyezett ládába lehet bedobni. Jávorkútra természetesen a túrázókon kívül a csapatot kísérő autók is felmehetnek, hiszen a tisztáson lehetőség van közös sütögetésre, bográcsozásra, vagy közös ebédre a Jávorkút Étteremben. Igény esetén szívesen segítünk szállásfoglalással kapcsolatban is.A túrán való részvétel regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a jelentkezési lap kitöltésével a www.bukk-kupa.com honlapunkon, ahol a versenykiírás is megtalálható.

 

A Rigips – III. Bükk kupa vasárnapi főversenye 9 órakor kezdődik, helyszíni nevezés 8.30-tól az Ómassai út jávorkúti elágazásánál található parkolóban.  A Mini Bükk –kupa  sprintszakasz 13.00 órakor kezdődik a jávorkúti célterületen. Erre a versenyre a helyszínen már nem lehet nevezni. A versenyen bukósisak használata mindenki számára kötelező!

 

 

A Mikolc MJV önkormányzata által is támogatott kétnapos versenyről további információ Somogyi Lászlótól kérhető a +36-20-7766-405-ös telefonszámon.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek