2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Budapesten is győztek a Renegátok

Fordulatos mérkőzésen szerezte meg az alapszakaszban második győzelmét az Újpest Bulldogs otthonában a Miskolc Renegades.
Gyors támadásokkal kezdte a meccset a vendég csapat, ennek köszönhetően először Janocsko Kornél szerzett TD-t, majd Pácza Gergő egy fumble visszahordással jutott el az Újpest End Zone-jába végül Jamar Dials is futott egy touch down-t, Tóth Attila pedig háromból két extrát értékesített, így 0:20-ra húztak el a Renegátok.

(0:20 zárójelben a negyedek eredményei)

A második negyedben aktivizálta magát az Újpest Bulldogs is, egy TD-vel és egy extraponttal próbáltak lépést tartani a miskolciakkal, akik azonban Janocsko Kornél újabb touch down-jával továbbra is tartani tudták előnyüket.

(7:6)

Félidő: 7:26

A harmadik negyedben Janocsko Kornél megfutotta harmadik TD-jét, Tóth Attila pedig berúgta az extrát, majd az Újpest kontrázott és egy elkapással valamint egy sikeres extrával szépítettek. A különbség azonban nem csökkent.

(7:7)

Az utolsó negyedben újabb touch downt és extra pontot szerzett a Bulldogs, azonban a Renegátokban is volt még tartalék, Lakatos Bence nagyszerű futása után állt be a végeredmény. (7:6)

Újpest Bulldogs- Miskolc Renegades: 21:39

A folytatásban az alapszakasz utolsó hazai mérkőzése következik, a Renegades május 8-án az Ifi pályán látja vendégül a Tatabánya Mustangs csapatát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…