2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

BRUTAL CHALLENGE A SPORTCSARNOKBAN

Brutal Nutrition termékvonal bevezetésével egy időben indult útnak roadshow-nk, melyen megismerheted az új termékeket, kipróbálhatod, megkóstolhatod őket és részt vehetsz egy országos méretű versenyen, melynek célja, hogy megtaláljuk az ország legbrutálabb versenyzőjét. Azt, aki tud és akar küzdeni, akit motivál, hogy legyőzze az addigi első helyezettet, vagy akár túlszárnyalja a saját addigi eredményét.

 

Meglátogatjuk az ország legnívósabb termeit- 2009.október 26-án 15.00 órától a Miskolc Városi Sportcsarnok kondicionáló termét – , hogy mindenki lehetőséget kapjon, aki közénk tartozik. 5 gyakorlat során a lehető legnagyobb súlyt kell megmozgatnod.

Megmutatjuk a szabályos végrehajtást, elmondjuk a szabályokat, Neked pedig nincs más dolgod, csak a küzdelem.

AKI

10 tonnát megmozgat: bronz fokozat

15 tonnát megmozgat: ezüst fokozat

18 tonnát megmozgat: arany fokozat

20 tonna felett: gyémánt fokozat

5 gyakorlat: guggolás, fekvenyomás, felhúzás, húzódzkodás, páros bicepsz rúddal.

Nem utolsó sorban számos ajándékot tartalmaz csomagunk, mellyel meglepünk, ha teljesíted a minimális szintet. Nemcsak egy oklevéllel és egy fehérjével leszel gazdagabb, de egyedi ajándékaink is ereklye gyűjteményed kezdetét, vagy részét képezhetik. Limitált szériás Brutal póló, egyedi számozású dögcédula és egy hely a Dicsőségtáblán, ami csak Rád vár.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…