2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Berta Ákos a DVTK Jegesmedvék játékosa

Berta Ákos a Debreceni HK-tól érkezett hozzánk. Az 1987-es születésű csatár a múlt héten érkezett, jelenleg csapatunkkal edz, és hamarosan a nagyközönség előtt is bemutatkozik.


Berta Ákos a DVTK Jegesmedvék játékosa

– Üdvözlünk a DVTK Jegesmedvéknél! Milyen előzmények után szerződtél most hozzánk?

– Köszönöm! Debrecenből érkeztem, és mint azt a legtöbben tudják, a tavalyi klubom sajnos befejezte működését. Velem együtt nagyon sok csapattársammal válaszút elé kerültünk: vagy megpróbálunk elszerződni máshova, vagy befejezzük pályafutásunkat. Nekem nagyon sokat jelent a jégkorong, így nagyon örültem, amikor a DVTK megkeresett.

– Mivel telt az utóbbi fél év számodra?

-A szezon befejezése után szakmai gyakorlaton vettem részt villamosmérnökként, illetve nyári edzésekre jártam, igyekeztem formában tartani magam. Körülbelül két hónapja derült ki, hogy megszűnik a klub, így maradtam a cégnél, de közben próbáltam formában tartani magam arra az esetre, ha sikerül leszerződni valamelyik csapathoz.

– Melyek az első benyomásaid a csapatról?

– Nagyon jó a légkör, látszik, hogy nem véletlenül címvédő a DVTK. Első alkalommal meg is lepett, hogy ennyire közvetlenek a srácok, és jó az atmoszféra csapaton belül, hiszen kívülről nem ez a benyomás. Nagyon jó a csapat magja, sok játékost személyesen ismerek, illetve sokan dunaújvárosi kötődésűek, így remélem, könnyen be tudok majd illeszkedni.

– Milyen céljaid vannak erre az évre?

– Elsősorban szeretném megmutatni a klub vezetőinek, az edzőnek és a csapatnak, hogy jó döntés volt a leigazolásom. Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak, és természetesen kupát és bajnokságot nyerni, sok jó pillanatot szerezni a közönségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…